Bacite neki savet ako imate , ako ne svakako cu da odem jednom kod Mirka da zameni. Prvo nisam imao vremena, sad me mrzi po ovom snegu da se zajebavam, od sledece nedelje opet necu imati vremena i tako u krug

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hehe, svaka ti je kao iz BilbijeKnightOfDoom wrote:Znam da se pisalo o tome ali jbg, moj problem je specificanGledao sam po netu i uglavnom je to skidanje nuta koji nije uglavljen. Kod mene to ovako izgleda http://www.musik-schmidt.de/images/prod ... 0BKN_5.jpg i nece da se mrdne ma sta mu ja radio. Prvo sam probao nezno, stalozeno i oprezno. Sve kao neki parcici drveta, pa fino cekicem "kuc". Onda sam ga puko ko manijak nekim srafcigerom i sad ima battle wound, ali nije strasno
Materijal je neka sugava plastika, ne znam jel moze nekim zagrevanjem da se malo opusti ili sta vec.
Bacite neki savet ako imate , ako ne svakako cu da odem jednom kod Mirka da zameni. Prvo nisam imao vremena, sad me mrzi po ovom snegu da se zajebavam, od sledece nedelje opet necu imati vremena i tako u krug. A novi nut ceka jadan vec vise od mesec dana i misli "sto me je ovaj kupio uopste koji djavo, lepse mi bilo dok sam blejao sa drugim nutovima. A obecao mi da cu se druziti sa onim sexy zicama
" Pa mi zao jbg...
Pa da, a kad skines ovaj stari bice ih tri, trojka je super.KnightOfDoom wrote:Dok ne skinem ovaj ne mogu da uporedim tacno. Novi je siri malo i kontam da treba da bude veci i po visini, mada mi deluje ok. Nije to frka, ako ga ja ne sredim dobro smirglom imam drugi koji cu onda morati da nosim Mirku. Da, zaboravio sam da kazem da ima dva i da i taj drugi pati. Mozda da ih stavim zajedno u kutiju da se druze
Jedan od Marfijevih zakona kaže da kada nešto neće traba uzeti veći čelićKnightOfDoom wrote: Sava kaze uzmi drvo pa lupi cekicem, a ja napisao da sam to radio.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest