Slajd??? Neznam na koju temu da postavim
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Slajd??? Neznam na koju temu da postavim
Od cega da napravim slajd? Trazim vec neko vreme grlic neke flase ali bezuspeno... Dajte neki savet. Ne bih da kupim jer nikad nisam svirao sa njim
Re: Slajd??? Neznam na koju temu da postavim
Plastični upaljač na primer. Slajd ne mora baš da se navuče na prst, može i da se drži, zavisi od stila sviranja. Tek za informaciju Dadi iz Zone B svira verovao ili ne onim metalnim otvaračem za pivo, taman lepo prst upadne u onaj žljeb. Generalno može biti metalni, stakleni i ređe plastični. Ako baš želiš pravi i da ga navučeš po meri (s`oproštenjem) kupi ga u radnji, nije mnogo skup, mislim da je cca 5 E.ratluci wrote:Od cega da napravim slajd? Trazim vec neko vreme grlic neke flase ali bezuspeno... Dajte neki savet. Ne bih da kupim jer nikad nisam svirao sa njim
He, he, ja sam slide napravio od pumpe za biciklu.
Otides kod Chineesea i kupis neku za 150-tak dinara, al trazi metalnu, dodjes kuci i uzmes bonsek ili neki drugim nacinom odseces na duzinu koja ti odgovara i viola eto ti slide.
Napomena: to mora da bude rucna pumpa za biciklu inace one nozne nemaju cev, bar ne kakva odgovara za slide.
Otides kod Chineesea i kupis neku za 150-tak dinara, al trazi metalnu, dodjes kuci i uzmes bonsek ili neki drugim nacinom odseces na duzinu koja ti odgovara i viola eto ti slide.
Napomena: to mora da bude rucna pumpa za biciklu inace one nozne nemaju cev, bar ne kakva odgovara za slide.
- Rocket Roll
- Rocket Roll