Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
e ladno sam se istripovao da si ti coca iz jagodine xD omfg! xDcoca wrote:Ja sam pre pola godine pravio sebi kofer za strata, koristio sam sperplocu od 3mm i letvice sirine 40mm i 30mm za ram kofera, kofer sam oblozio eko kozom, a unutrasnjost sam odradio sa stiroplom i sundjerom, a preko toga naravno plis, za coskove sam koristio klasicne coskove za kofere imas ih po radnjama u Balkanskoj ulici ili u Karadjordjevoj..., rucku, bravice, i sarke sam iskoristio sa jednog starog kofera iz 60-tih godina, tako da ceo kofer ima vintage izgled... Sto je najbitnije ceo projekat me nije izasao vise od 20E, a kofer se pokazao za ovih pola godine vise nego odlican, uvek je u pokretu studio, kuca... Savet od mene je sledeci da malo razmislis o dizajnu sto si koliko mi se cini vec i uradio i mislim da ti je resenje sasvim o.k. sa tom ambalazom od gitare, onda da se razletis malo po radnjama da vidis sta ima od materijala koji bi ti koristili naravno da nadjesnajbolje cene, jer se provereno mnogo,mnogo... razlikuju od radnje do radnje... Jedina mozda zamerka na ovaj moj kofer je ta sto je malo tezi, ali nikako pretezak da ne mozes da ga vucaras naokolo sa sobom, ali namena mu je prevashodno da zastiti gitaru u cemu svakako uspeva... Pozdrav,Coca!!!
upravo to sam ti pomenuo na početku. treba da nađeš neku sredinu - da bude dovoljno tvrdo za tvoj ukus, ali i da ti ne treba viljuškar za transport.coca wrote:sto deblja sperka to tezi kofer imaj to na umu...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest