i pripremio sam materijal za alat za ravnanje tela pomocu freze, posto mi je majstor kog koga sam nosio jasen na dihtovanje za malo upropastio komad, tako da cu ga ravnati pomocu ovoga, nije gotovo ali shvatate o cemu se radi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pored samog zvuka, ovo je isto jedan od praktičnih razloga...I ja bih uzeo neki jaci set magneta al sto kazez, lako ih je zameniti. Mislim da bi zesci set bolje radio sa podesavanjima za prs... mozda ne bi morao toliko da cackas pojacalo i pedale pri menjanju gitara.
ne isao sam neki dan kod majstor krte iz apatina pa mi je on odradio, posto jos nisam nabavio testeru , znam da si ti rekao da sec mi je pozajmiti ali sam bio nestrpljiv da konacno zapocnemFunkomat wrote:Jes fina sara.
Jel to onaj fretbord sto si dobio sa urezanim slotovima ili si ih sam radio?
Stanko wrote:Meni se na neki volseban nacin cak i svidja ceo trip, plava sa sedefastom maskom, samo nek se vidi drvo![]()
Drvo će se videti sigurno, boja neće biti solid, nego providna ali tamna (barem je zamisao takva). Pitanje je samo koliko se tamna+intenzivna boja može dobiti bajcom, i da li će biti potrebna i koja kap crne... Ništa, biće isprobavanja, pa će se videti kako izgleda.istiqrac wrote:Boja nije bitna ako se vidi drvo
Hahahaandrej] wrote:joooj.
...now you're talking!Baba Slim wrote:
.... biće Thinline '69. varijanta, odn. gornja i donja polovina tela će biti šuplje, dok će centralni deo, ''osa'' gitare, biti pun. Telo jasen, a vrat javor. Top će biti od javora, ali bez ''f'' rupe, dakle zatvoren.
istiqrac wrote:Boja nije bitna ako se vidi drvo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest