Farbanje i lakovanje tela gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Farbanje i lakovanje tela gitare
Pozdrav.
Zeleo sam da se raspitam o farbanju tela gitare.Kako bih skratio pricu, posedujem belog Squer Strata CV '50s i zeleo bih da promenim njegovu boju u crnu.Nalik na Claptonovu ''Blacky''.
Koji su najbolji i sto jeftiniji nacini da ovo obavim, dakle zanimaju me boje i lakovi itd.
Hvala unapred...
Zeleo sam da se raspitam o farbanju tela gitare.Kako bih skratio pricu, posedujem belog Squer Strata CV '50s i zeleo bih da promenim njegovu boju u crnu.Nalik na Claptonovu ''Blacky''.
Koji su najbolji i sto jeftiniji nacini da ovo obavim, dakle zanimaju me boje i lakovi itd.
Hvala unapred...
Re: Farbanje i lakovanje tela gitare
evo ovde imas ponesto pa mozda ti pomogne
viewtopic.php?f=18&t=83&start=45
viewtopic.php?f=18&t=83&start=45
-
Hvala, ali mislim da nisi shvatio do kraja sta sam hteo.Meni trebaju tacni nazivi proizvoda koji se koriste za farbanje tela gitare i njeno lakiranje.A sto se tice samog procesa izrade nebih imao problema.
Dakle trebam tacne nazive proizvoda koji su dobri, i garantuju da mi se boja nece skinuti i da ce ton gitare ostati isti kao sto je bio na stock telu...
Dakle trebam tacne nazive proizvoda koji su dobri, i garantuju da mi se boja nece skinuti i da ce ton gitare ostati isti kao sto je bio na stock telu...
mislim da su ti za to dobre PU boje imas veliki izbor u ehomu u bg-u pozovi ih i pitaj mada ti se mozda javi neko islusniji pa ti kaze neko bolje resenje
Mislim da su ti zahtevi preveliki. To mogu da postignu samo velike fabrike gitara. Ja bi ti preporucio kvalitetna boja-lak u sto manje tankih slojeva , koja ce mozda i da se guli-skida, ali da ton ostane dobar. Pa ne farbas auto pa da treba biti zasticen od spoljasnjih uslovaMan In Black wrote: Dakle trebam tacne nazive proizvoda koji su dobri, i garantuju da mi se boja nece skinuti i da ce ton gitare ostati isti kao sto je bio na stock telu...
ako nemas kompresor i opremu moze cetkom ali ti je potrebno veliko iskustvo inace ima sjajna stvar guitar reranch sprejevi problem je sto nemogu da se salju avionom .izguglaj sajt
pozz
pozz
- Deda Joksim
Ljudi, koliko kosta farbanje i lakiranje tela gitare kod nekog majstora?
50ak evra kod onih sto farbaju kola. Ispadne savrseno (naravno ako je majstor ok)