Warlock rucna izrada
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Warlock rucna izrada
Pozdrav svim citaocima oglasa!
Interesuje me,koliko bi kostalo da se rucno izradi telo,vrat,replika B.S.Rich warlock-a ?
Recimo imam svoje magnete i sav ostali hardware,trebaju mi samo pragovi na vratu da se urade i da se izbuse rupe za elktroniku,civije,jedan magnet na bridge poziciji i rupe za tunomatic bridge i kobilicu i jedan potenciometar za jacinu zvuka tj. volume nob
To je jedna od sema a druga bi bila sa vasim hardwerom.
Sad ako ste voljni,ostavite svoje ponude
Hvala u svakom slucaju!
Interesuje me,koliko bi kostalo da se rucno izradi telo,vrat,replika B.S.Rich warlock-a ?
Recimo imam svoje magnete i sav ostali hardware,trebaju mi samo pragovi na vratu da se urade i da se izbuse rupe za elktroniku,civije,jedan magnet na bridge poziciji i rupe za tunomatic bridge i kobilicu i jedan potenciometar za jacinu zvuka tj. volume nob
To je jedna od sema a druga bi bila sa vasim hardwerom.
Sad ako ste voljni,ostavite svoje ponude
Hvala u svakom slucaju!
Re: Warlock rucna izrada
moglo bi za 90€
a i nije B.S.Rich nego B.C.

a i nije B.S.Rich nego B.C.

-
Pardon
moja greska!
Nije lose,verujem da je bolje ovde da pravim gitaru neko da mi B.C.Rich salje svoje kineske verzije i jos da me odere postarina
Kazi mi kakvo drvo koristis za izradu??lepo bi bilo kad bi imalo fingertboard od abonosa

moja greska!
Nije lose,verujem da je bolje ovde da pravim gitaru neko da mi B.C.Rich salje svoje kineske verzije i jos da me odere postarina
Kazi mi kakvo drvo koristis za izradu??lepo bi bilo kad bi imalo fingertboard od abonosa
covek se naravno zajebava, neznam sto mu je danas, jer si veoma glupavo srocio pitanje, recimo da je kod vecine majstora koji se ozbiljnije bave izradom, najjeftinija varijanta drveta oko 300 eura, i to ti je klot varijanta, tj nema filozofiranja, mislim da bi te samo abonos na vratu kostao oko 50 eura u nabavci (samo drvo), a gde je tu rad.
kad je mogao telac moze i warlock za 90€
dobro mozda 100, posto ima malo vise drveta 

kad je telac moze i dzabe, a warlock-a ne bih radio ni za kakve novce, i sta si se ti koji k***c navadio na tih 90E
-
Pravo da ti kazem i zelim kvalitetniju gitaru! zato sam i postavio takav oglas zbog mog ogranicenog budzeta za sada
Uradio bi prvo telo i osnovne stvari pa kasnije da dokupim hradware
Oko ostalih detalja bi se dogovarao kroz razgovor,ovo je bila samo neka osnova za pocetak oglasa
Recimo da zelim neck through gitaru od dobrog drveta,kombinacija jova ili mahagonija za telo a javor i abonos za vrat
Uradio bi prvo telo i osnovne stvari pa kasnije da dokupim hradware
Oko ostalih detalja bi se dogovarao kroz razgovor,ovo je bila samo neka osnova za pocetak oglasa
Recimo da zelim neck through gitaru od dobrog drveta,kombinacija jova ili mahagonija za telo a javor i abonos za vrat
Sve u svemu tebe zanima samo golo drvo, bez ikakvog finiša? Moraš da odlučiš lepo, da li hoćeš jovu ili mahagony za telo, razlika u ceni za kupovinu materijala je poprilična.
Ako si zaista ozbiljan imaš ovde na forumu da biraš između nekoliko osoba koje prave gitare. Što se mene tiče javi se na PP i na mail koji piše tu odmah ispod...
Ako si zaista ozbiljan imaš ovde na forumu da biraš između nekoliko osoba koje prave gitare. Što se mene tiče javi se na PP i na mail koji piše tu odmah ispod...
-
Da ozbiljan sam skorz,zelim taj oblik gitare al mi nije stalo samo do oblika nego i samog kvaliteta,zato sam i dosao ovde da vidim moze li se?? da ne bi kupovao bc rich koreance i sl.
Nemam iskustva sa ovim pa ne znam cene,zato mi je potrebna pomoc iskusnijih ljudi.
Krecem od najbolje kombinacije pa ono sto prevazilazi moj budzet to cu izbaciti.
Ne bih u ovo da ulazim ko muva bez glave,moram dobro da se organizujem.Sad ko ima volje da pomogne lepo od njega,nikog ja ne teram da se bahce.
U sustini gola gitara mi treba,mada bolje da se uradi i fnis da se odmah zastiti drvo a meni nije potrebno nista specijalno,cisto crna boja i to je to.
Od prilike zelim da postignem kvalitet kao moje RR3,ne zelim da mi taj warlock stoji za ukras.
Ok javicu ti se na pp,samo jos da se obrazujem oko ovoga.
Hvala u svakom slucaju
Nemam iskustva sa ovim pa ne znam cene,zato mi je potrebna pomoc iskusnijih ljudi.
Krecem od najbolje kombinacije pa ono sto prevazilazi moj budzet to cu izbaciti.
Ne bih u ovo da ulazim ko muva bez glave,moram dobro da se organizujem.Sad ko ima volje da pomogne lepo od njega,nikog ja ne teram da se bahce.
U sustini gola gitara mi treba,mada bolje da se uradi i fnis da se odmah zastiti drvo a meni nije potrebno nista specijalno,cisto crna boja i to je to.
Od prilike zelim da postignem kvalitet kao moje RR3,ne zelim da mi taj warlock stoji za ukras.
Hvala u svakom slucaju
sta si ti koji k***c neki gitar-rasista?majtimika wrote:kad je telac moze i dzabe, a warlock-a ne bih radio ni za kakve novce, i sta si se ti koji k***c navadio na tih 90E

Ja sam tu na forumu a imaš i mail adresu. Sve može da se dogovori tako da budeš zadovoljan. Možeš izabrati od kog drveta se radi u zavisnosti od novca koji imaš a i finiš nije nikakav problem...Warlockshape wrote:Da ozbiljan sam skorz,zelim taj oblik gitare al mi nije stalo samo do oblika nego i samog kvaliteta,zato sam i dosao ovde da vidim moze li se?? da ne bi kupovao bc rich koreance i sl.
Hvala u svakom slucaju

-
Hvala na razumnom odgovoru! za detalje cu te pitati ovih dana vec