Kupujem Jasen za telo ili dva
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Kupujem Jasen za telo ili dva
Kao sto i naslov kaze kupujem jasen. Znam da ima po stovaristima, ali mi se nekako ne svidjaju komadi, daske su uvijene, suse se brzo, teske su ko more. Skoro sam zavrsio kopiju jazz bass-a i samo telo je tesko 4,5 kg a gledajuci po guglu, najtezi primerci su oko 5.5 kg komplet. Dakle trazim neki komad, prirodno susen (po mogucstvu) ili neki laksi komad.
Mogao bih da dam u zamenu, komad javora rebrasa za vrat (sto bi mi najvise odgovaralo)
Pozdravljam
Mogao bih da dam u zamenu, komad javora rebrasa za vrat (sto bi mi najvise odgovaralo)
Pozdravljam
Re: Kupujem Jasen za telo ili dva
Lagan Jasen je pleonazam...
Ti naravno misliš na klasični "kolski" jasen? Možda da probaš da nadješ močvarac baš pod imenom močvarni jasen? tzv swamp-ash?

Ti naravno misliš na klasični "kolski" jasen? Možda da probaš da nadješ močvarac baš pod imenom močvarni jasen? tzv swamp-ash?
zar nije defaultni jasen tezak kao tuch? sve daske koje smo do sada uzimali su bile ultra teske.michabass wrote:Lagan Jasen je pleonazam...![]()
-
evo imam ja jasen preko 12 godina se susio prirodno,samo ne znam koja ti sirina treba.ako si zainteresovan javi se na pm.moze zamena moze i kupovina kako tebi lakse.produzni_kabal wrote:Kao sto i naslov kaze kupujem jasen. Znam da ima po stovaristima, ali mi se nekako ne svidjaju komadi, daske su uvijene, suse se brzo, teske su ko more. Skoro sam zavrsio kopiju jazz bass-a i samo telo je tesko 4,5 kg a gledajuci po guglu, najtezi primerci su oko 5.5 kg komplet. Dakle trazim neki komad, prirodno susen (po mogucstvu) ili neki laksi komad.
Pozdravljam
Uhhh sad videh šta sam onomad napisao! Naravno u pravu si... hteo sam da kažem oksimoron al mi se omače pleonazam........ silly me...bancika wrote:zar nije defaultni jasen tezak kao tuch? sve daske koje smo do sada uzimali su bile ultra teske.michabass wrote:Lagan Jasen je pleonazam...![]()

To na nekom tavanu čučalo?? Daj reci koliko ceniš komade koje imaš, možda ovde ima još zainteresovanih, učini sebi i nama uslugu - obelodani detaljemilance21 wrote:evo imam ja jasen preko 12 godina se susio prirodno,samo ne znam koja ti sirina treba.ako si zainteresovan javi se na pm.moze zamena moze i kupovina kako tebi lakse.

onaj swamp koji koristi fender je lagan, al nije to to 

-