Evo skena, pa ako neko ima ideju:

(sa druge strane su brojevi 6, 7 i 8 )
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
To tako radi na Stewmac-ovom lenjiru, ovde je sigurno neki drugi princip u pitanju.majtimika wrote:Postavis debelu i tanku e zicu na novi nut, obelezis ih kako bi trebalo da stoje i onda setas lenjir dok ti se obe linije ne poklope sa nekim na lenjiru i onda samo obelezis pozicije izmedju i to je to
To sam dobio sa njihovim turpijicama. Naručio sam preko Mix Music-a, oni imaju dosta Boston stvari.Funkomat wrote:Gde si ovo uzeo?
Ja bih uzeo njihove turpijice
e pa hvala brate ali mislim da ce mi svakako trebati pa bi bilo pametno da kupim.komil wrote:To sam dobio sa njihovim turpijicama. Naručio sam preko Mix Music-a, oni imaju dosta Boston stvari.Funkomat wrote:Gde si ovo uzeo?
Ja bih uzeo njihove turpijice
Mogu da ti pozajmim turpijice kad ti budu trebale.
Taj po oglasima, tj. Mix Music iz Niša. Al ja sam njima to naručio još letos, jul ili avgust je bio, oni su to naručili od nekog dobavljača, a tek skoro im je stiglo (ili su mi tek skoro javili, to već ne znam). Nadam se da su naručili više komadaFunkomat wrote:e pa hvala brate ali mislim da ce mi svakako trebati pa bi bilo pametno da kupim.
Koji je to mix? Onaj standardni ili onaj neki drugi mix koji se vrti po oglasia...
Daj molim te neki sajt ili bilo sta
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest