Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Na zalost nemam vise slika,zasto,zato sto mi je mnogo prasina u radionici,jer je unutra i kalibrirka i sve i svasta sto dize ogromnu prasinu.ne nosim foto aparat tamo jer bi crko posle 2 dana,a telefon imam onaj najobicniji jer su 2 prethodna trajala po mesec dana.a i generalno ne opteresujem se toliko da slikam proces same gradnje,mislim da je to vec postalo nepotrebno,posto svi zivi slikaju.A glava,u stvari i cela gitara nije moj dizajn nego je kopija.ja sam se iskreno plasio za stabilnost glave,zbog toga sam i ostavio ovu malu stiklicu.oboss wrote:Mnogo lepo izgleda svaka cast. Meni se jako dopada kako si resio glavu. Sve je uredno i utegnuto jedino nam sibni jos neku slicicu izmedju pripreme za lepljenje topa i ovog finalnog izgleda
U mojoj glavi, ja to sve spojio u jedan brend.Void wrote:мени се чини да је рађено по принципу Блекмашина, а не Скервесена.
unutra je dzek koji je ujedno i zakacka za kais.Trooper wrote:Lepo izgleda, svaka cast majstoru.
A u cemu je fora sa ovim otvorom ispod bridza sa zadnje strane? Msm jel ima neku namenu
dizajn je blackmachina,mada je to sad nekio novi talas u braditeljstvu,a tu sada i skervensenTenji wrote:U mojoj glavi, ja to sve spojio u jedan brend.Void wrote:мени се чини да је рађено по принципу Блекмашина, а не Скервесена.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest