https://www.facebook.com/Daars-handwire ... 616359711/
p.s. Platio mi je jedno iljadu eura da ga ovde izreklamiram, pa da mu se ovako subliminarno zahvalim.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ili krace, 'even keel'.zwelj wrote:...da se u sreći ne treba gorditi ni u nesreći očajavati.“
Frostensen wrote:...doduse, nije ni prvi ni poslednji prvi put da se pokaze da su Novosadisti ozbiljniji u cemu-god od ostatka Srbije.
Otkud ti znas sta ja poznajem ili ne poznajem od tog civilizovanog sveta i gde sam generalno gledano rastao?pisac wrote:Kom to civilizovanom svetu?
Ne treba globalizovati stvari,posebno kad ne poznajes taj ,,civilizovani svet''.A ljudi iz,,ostatka Srbije''mogu biti uvredjeni ovom pristrasnom nebulozom.
Ono jes'... no ovo protino, epskije, dusebriznije, podneblju i duhu narodnome prijemcivijeProfessorBaltazar wrote:Ili krace, 'even keel'.
Fakat, jedan je prota.zwelj wrote:Ono jes'... no ovo protino, epskije, dusebriznije, podneblju i duhu narodnome prijemcivijeProfessorBaltazar wrote:Ili krace, 'even keel'.
Kolika je ako nije tajna...pisac wrote:Pedale su dizajnerski dobro osmisljene,treba ih samo malo vizuelno doterati,tipa:logo,gravura,neka slika mozda...zvuk je vise za tvrdju svirku,rekao bih.Mozda se podesavanjima moze nesto doterati za svaciji ukus.E sad...cena.
Poceti me sad na mlados', upoznao sam davno onomad njegovu cukun-unuku ili cukun-cukun-unuku. Fino celjade bese, par godina mladja od mene, u Parizu je zivela od mali' nogu al je lepo parlala serbski sa mekim francuskim akcentom. Par godina smo se vidjali, kad je bila na ferijama, ta neka ekipa, najcesce tamo u kafani Prolece. Micim da je tu negde i odsedala kod njenih.zwelj wrote:Ono jes'... no ovo protino, epskije, dusebriznije, podneblju i duhu narodnome prijemcivijeProfessorBaltazar wrote:Ili krace, 'even keel'.
Poceti i ti mene... Nedugo posle tebe (jel bese '89-te?) utece u Americaniju jos jedan drugar. Magistrira na Purdue University, te se preseli u SF. Tu "upoznade" mladu djevu, nase gore list, potomkinju Duciceve loze, za koju se ispostavi da joj je, dok je bila u osnovnoj a on na faxu, davao casove matisa i da je zivela u komsiluku, samo par kuca od njega, a eto, sudba ih spari tek preko sinjega mora...ProfessorBaltazar wrote:
Poceti me sad na mlados', upoznao sam davno onomad njegovu cukun-unuku ili cukun-cukun-unuku.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest