Zamena Magneta - Koji Majstor

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Chord-Master
MF veteran

Zamena Magneta - Koji Majstor

Post by Chord-Master » 13 Jun 2008, 15:08

Koji bi od ovih majstora bio najbolji za zamenu magneta, odnosno koji bi to uradio za neku pristojnu cenu, a da nesto ne ofuseri?
Gos'n Tasic sa Kanarevog brda mi je tu blizu, a koliko vidim (i cujem), svi imaju samo reci hvale za njega.

Chord-Master
MF veteran

Re: Zamena Magneta - Koji Majstor

Post by Chord-Master » 15 Jun 2008, 01:18

Eh bre, vi sto mi premestate temu, sada ovaj deo malo cudno zvuci:
Chord-Master wrote:Koji bi od ovih majstora...
Buduci da se u ovoj temi ne nalaze nikakvi majstori, osim pomenutog gos'n Tasica, mislice ljudi da mi se pricinjavaju gitarski majstori i ko zna sta ce jos da pomisle pride.
Ne dragi posetioci Muzickog Foruma, nisam pio apsent i nisam duvao dzoint, cak nisam ni sizofren, nego mi je tema, protivno svim gradjanskim pravima, nasilno prebacena, stoga se, prirodno, majstori na koje potenciram, ne nalaze ovde. :)

Mogu da se opkladim da je Deki u pitanju, on mi stalno premesta teme... :)

Sala narafski, ali stvarno nije morala da se prebacuje tema, jer sam ionako dobio vecinu zeljenih informacija i sad ce tema da stoji ovde usamljena i prazna...

Ajd, pozdrav. :)

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 15 Jun 2008, 01:50

waaghkhkh (kao ALF) Wrong answer... try again... :P 8)

Pretpostavljam da je tema otvorena/premestena zbog toga sto je nova tema... zamena magneta, pa da se i ti i drugi ljudi raspisu na zadatu temu!!! :lol: a ko je odradeo njet znajum!
Pazi, jedini reper koji imam za pomerenje/splitovanje/spajanje tema je neka preglednost... znaci..ono. tema u odredjeni deo foruma..radi lakseg nalazenja... malo je glupo da temu o gitari (lupam) nadjemo u temi o hipahopu.. ;) zar ne? Dakle NIJE upreno sprocu tebe itsch!!! Tebe veoma postujem i volim... hmmmm... ne nadaj se :grummel_2: volim te ljuCki!!!

Sto se tice pitanja.. koje si quotovao... paa.. bas na ovom delu foruma ima nekoliko tema u kojima se prica o majstorima, daju brojevi telefona... i t d.. tako da koga interesuje on ce ih lahko pronaci, kaj ne?...

Sto se tice SAME zamene magneta... mislim da to mozes sam da uradis veoma lako... nije to neka filozofija ili neko mucenje, cak nemas sta ni da pokvaris... odsrafis stari magnet, iseces zice... tu spojis zice sa novog magneta... usrafis novi magnet..i to je to!!.. hocu reci... cak ne moras ni lemilicu da palis... a sigiurno neces niti mozes nesto da pkvaris... mada razumem te, ako nisi bas verziran, bolje je da platis ali si siguran da je sve u redu.... ok...

Nadam se da smo OK? buddies :?: :butthead: :o

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 15 Jun 2008, 10:14

dejankuki wrote:Sto se tice SAME zamene magneta... mislim da to mozes sam da uradis veoma lako...
I ja mislim da je zamena magneta, posle zamene zica najjednostavnija operacija koju mozes da odradis na gitari.
Osim, naravno, ako ti nisi hteo da stavis hum magnet na mesto singla ili mozda obrnuto :? ?

Blingo

Post by Blingo » 15 Jun 2008, 10:28

Ako nije problem (vidim da imateo dovoljno iskustva u tome) i ako imate malo vremena,možda bi mogli da napišete jedan kratak tekstić ne temu zamene magneta u domaćoj radinosti i da ga zakačite kao lepljivu temu...

Pozdrav!

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 15 Jun 2008, 11:01

Ja cu da ti promenim magnete za 100 dinara (jer si forumas i jer se znamo).To mi je 5 minuta posla. :lol:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 15 Jun 2008, 12:29

...a evo i željene temice o promeni magneta u dome-slatki-dome-izvedbi:

viewtopic.php?f=18&t=3380

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 15 Jun 2008, 16:23

dejankuki wrote:Pretpostavljam da je tema otvorena/premestena zbog toga sto je nova tema... zamena magneta, pa da se i ti i drugi ljudi raspisu na zadatu temu!!!

Razumem i slazem se.
dejankuki wrote:Pazi, jedini reper koji imam za pomerenje/splitovanje/spajanje tema je neka preglednost... znaci..ono. tema u odredjeni deo foruma..radi lakseg nalazenja... malo je glupo da temu o gitari (lupam) nadjemo u temi o hipahopu.. ;) zar ne?

Once again, razumem i slazem se :)
dejankuki wrote:hmmmm... ne nadaj se :grummel_2: volim te ljuCki!!!

Hehe, bez brige razumeo sam, mada pretpostavljam da se jedan mali deo mene ponadao, onaj deo natopljen pivom :mrgreen:
dejankuki wrote:Nadam se da smo OK? buddies :?: :butthead: :o

Ma naravno, mislio sam da sam sasvim jasno stavio do znanja da se samo zezam, volim ja sve vas, isto tako ljuCki :D
vbraca wrote:Ja cu da ti promenim magnete za 100 dinara (jer si forumas i jer se znamo).To mi je 5 minuta posla.

Da, mi smo vec imali dogovor i tog dogovora nameravam da se drzim, ukoliko u pitanju bude magnet sa pasivnom elektronikom, al' cini mi se da si rekao da sa aktivnom ne bi znao to da uradis, zato se, izmedju ostalog, raspitujem za majstore :)

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 15 Jun 2008, 16:29

E ja sam podelio temu :)
Ali krivi rolla za to , on je u moderator cp-u prijavo da bi trebalo da se podeli ali se plasio da sjebe nesto pa je uvalio vruc krompir meni ili dekiju :lol: :lol: :lol:
E onda sam ja, kao svaki dobar admin, preleteo pogledom preko tvog posta i podelio temu bez previse razmisljanja da li ce nesto da zvuci cudno :lol:

Sorry :)

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 15 Jun 2008, 16:41

Ma opusteno Knight, nema problema, nisam trazio "krivca" samo sam se salio :)

Inace drago mi je da vidim, da "kao svaki dobar admin", odgovorno obavljas svoj adminski posao :D

@sirac-sunka
Ah, izvini zaboravio sam da ti odgovorim.
Ne stavljam single umesto hum-a ili obrnuto, vec nameravam da stavim hum umesto hum-a, na bridge poziciji, da budem stoprocentno precizan :)

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 15 Jun 2008, 16:48

vbraca wrote:Ja cu da ti promenim magnete za 100 dinara (jer si forumas i jer se znamo).To mi je 5 minuta posla.

Da, mi smo vec imali dogovor i tog dogovora nameravam da se drzim, ukoliko u pitanju bude magnet sa pasivnom elektronikom, al' cini mi se da si rekao da sa aktivnom ne bi znao to da uradis, zato se, izmedju ostalog, raspitujem za majstore :)[/quote]

Izmedju tog naseg razgovora je proslo dosta vremena, sada sam i to naucio.Nesto sam rastavljao gitaru, pa sam naucio da radim i sa aktivnom elektronikom.
Sorry za off. :)

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 15 Jun 2008, 17:01

Problem solved, then!
I slobodno naplati punu cenu, jos cu i pivom da te castim :)

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 15 Jun 2008, 17:26

Necu da ti naplatim punu cenu( a ne znam ni koliko i uzima majstor za promenu magneta!).
Pivo stoji, i mislio sam da se to podrazumeva. :D

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 15 Jun 2008, 17:55

vbraca wrote:Pivo stoji, i mislio sam da se to podrazumeva. :D
Pa otkud znam... mozda vise volis vino :D

Ok, necu vise da off-topicarim, nadam se da ce ova tema biti donekle korisna drugim clanovima, sadasnjim ili buducim.

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 17 Jun 2008, 16:45

E, a moze li neko objasniti kako da se postavi hum umjesto singla u bridge poziciji, kod stratolikih gitara?

Post Reply