Zamena Magneta - Koji Majstor
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Chord-Master
- MF veteran
Zamena Magneta - Koji Majstor
Koji bi od ovih majstora bio najbolji za zamenu magneta, odnosno koji bi to uradio za neku pristojnu cenu, a da nesto ne ofuseri?
Gos'n Tasic sa Kanarevog brda mi je tu blizu, a koliko vidim (i cujem), svi imaju samo reci hvale za njega.
Gos'n Tasic sa Kanarevog brda mi je tu blizu, a koliko vidim (i cujem), svi imaju samo reci hvale za njega.
- Chord-Master
- MF veteran
Re: Zamena Magneta - Koji Majstor
Eh bre, vi sto mi premestate temu, sada ovaj deo malo cudno zvuci:
Ne dragi posetioci Muzickog Foruma, nisam pio apsent i nisam duvao dzoint, cak nisam ni sizofren, nego mi je tema, protivno svim gradjanskim pravima, nasilno prebacena, stoga se, prirodno, majstori na koje potenciram, ne nalaze ovde.
Mogu da se opkladim da je Deki u pitanju, on mi stalno premesta teme...
Sala narafski, ali stvarno nije morala da se prebacuje tema, jer sam ionako dobio vecinu zeljenih informacija i sad ce tema da stoji ovde usamljena i prazna...
Ajd, pozdrav.
Buduci da se u ovoj temi ne nalaze nikakvi majstori, osim pomenutog gos'n Tasica, mislice ljudi da mi se pricinjavaju gitarski majstori i ko zna sta ce jos da pomisle pride.Chord-Master wrote:Koji bi od ovih majstora...
Ne dragi posetioci Muzickog Foruma, nisam pio apsent i nisam duvao dzoint, cak nisam ni sizofren, nego mi je tema, protivno svim gradjanskim pravima, nasilno prebacena, stoga se, prirodno, majstori na koje potenciram, ne nalaze ovde.

Mogu da se opkladim da je Deki u pitanju, on mi stalno premesta teme...

Sala narafski, ali stvarno nije morala da se prebacuje tema, jer sam ionako dobio vecinu zeljenih informacija i sad ce tema da stoji ovde usamljena i prazna...
Ajd, pozdrav.

waaghkhkh (kao ALF) Wrong answer... try again...
Pretpostavljam da je tema otvorena/premestena zbog toga sto je nova tema... zamena magneta, pa da se i ti i drugi ljudi raspisu na zadatu temu!!!
a ko je odradeo njet znajum!
Pazi, jedini reper koji imam za pomerenje/splitovanje/spajanje tema je neka preglednost... znaci..ono. tema u odredjeni deo foruma..radi lakseg nalazenja... malo je glupo da temu o gitari (lupam) nadjemo u temi o hipahopu..
zar ne? Dakle NIJE upreno sprocu tebe itsch!!! Tebe veoma postujem i volim... hmmmm... ne nadaj se
volim te ljuCki!!!
Sto se tice pitanja.. koje si quotovao... paa.. bas na ovom delu foruma ima nekoliko tema u kojima se prica o majstorima, daju brojevi telefona... i t d.. tako da koga interesuje on ce ih lahko pronaci, kaj ne?...
Sto se tice SAME zamene magneta... mislim da to mozes sam da uradis veoma lako... nije to neka filozofija ili neko mucenje, cak nemas sta ni da pokvaris... odsrafis stari magnet, iseces zice... tu spojis zice sa novog magneta... usrafis novi magnet..i to je to!!.. hocu reci... cak ne moras ni lemilicu da palis... a sigiurno neces niti mozes nesto da pkvaris... mada razumem te, ako nisi bas verziran, bolje je da platis ali si siguran da je sve u redu.... ok...
Nadam se da smo OK? buddies

Pretpostavljam da je tema otvorena/premestena zbog toga sto je nova tema... zamena magneta, pa da se i ti i drugi ljudi raspisu na zadatu temu!!!

Pazi, jedini reper koji imam za pomerenje/splitovanje/spajanje tema je neka preglednost... znaci..ono. tema u odredjeni deo foruma..radi lakseg nalazenja... malo je glupo da temu o gitari (lupam) nadjemo u temi o hipahopu..

Sto se tice pitanja.. koje si quotovao... paa.. bas na ovom delu foruma ima nekoliko tema u kojima se prica o majstorima, daju brojevi telefona... i t d.. tako da koga interesuje on ce ih lahko pronaci, kaj ne?...
Sto se tice SAME zamene magneta... mislim da to mozes sam da uradis veoma lako... nije to neka filozofija ili neko mucenje, cak nemas sta ni da pokvaris... odsrafis stari magnet, iseces zice... tu spojis zice sa novog magneta... usrafis novi magnet..i to je to!!.. hocu reci... cak ne moras ni lemilicu da palis... a sigiurno neces niti mozes nesto da pkvaris... mada razumem te, ako nisi bas verziran, bolje je da platis ali si siguran da je sve u redu.... ok...
Nadam se da smo OK? buddies

- sirac-šunka
- vragolan
I ja mislim da je zamena magneta, posle zamene zica najjednostavnija operacija koju mozes da odradis na gitari.dejankuki wrote:Sto se tice SAME zamene magneta... mislim da to mozes sam da uradis veoma lako...
Osim, naravno, ako ti nisi hteo da stavis hum magnet na mesto singla ili mozda obrnuto

Ako nije problem (vidim da imateo dovoljno iskustva u tome) i ako imate malo vremena,možda bi mogli da napišete jedan kratak tekstić ne temu zamene magneta u domaćoj radinosti i da ga zakačite kao lepljivu temu...
Pozdrav!
Pozdrav!
Ja cu da ti promenim magnete za 100 dinara (jer si forumas i jer se znamo).To mi je 5 minuta posla. 

- Rocket Roll
- Chord-Master
- MF veteran
dejankuki wrote:Pretpostavljam da je tema otvorena/premestena zbog toga sto je nova tema... zamena magneta, pa da se i ti i drugi ljudi raspisu na zadatu temu!!!
Razumem i slazem se.
dejankuki wrote:Pazi, jedini reper koji imam za pomerenje/splitovanje/spajanje tema je neka preglednost... znaci..ono. tema u odredjeni deo foruma..radi lakseg nalazenja... malo je glupo da temu o gitari (lupam) nadjemo u temi o hipahopu..zar ne?
Once again, razumem i slazem se

dejankuki wrote:hmmmm... ne nadaj sevolim te ljuCki!!!
Hehe, bez brige razumeo sam, mada pretpostavljam da se jedan mali deo mene ponadao, onaj deo natopljen pivom

dejankuki wrote:Nadam se da smo OK? buddies![]()
![]()
Ma naravno, mislio sam da sam sasvim jasno stavio do znanja da se samo zezam, volim ja sve vas, isto tako ljuCki

vbraca wrote:Ja cu da ti promenim magnete za 100 dinara (jer si forumas i jer se znamo).To mi je 5 minuta posla.
Da, mi smo vec imali dogovor i tog dogovora nameravam da se drzim, ukoliko u pitanju bude magnet sa pasivnom elektronikom, al' cini mi se da si rekao da sa aktivnom ne bi znao to da uradis, zato se, izmedju ostalog, raspitujem za majstore

- KnightOfDoom
- Site Admin
E ja sam podelio temu 
Ali krivi rolla za to , on je u moderator cp-u prijavo da bi trebalo da se podeli ali se plasio da sjebe nesto pa je uvalio vruc krompir meni ili dekiju
E onda sam ja, kao svaki dobar admin, preleteo pogledom preko tvog posta i podelio temu bez previse razmisljanja da li ce nesto da zvuci cudno
Sorry

Ali krivi rolla za to , on je u moderator cp-u prijavo da bi trebalo da se podeli ali se plasio da sjebe nesto pa je uvalio vruc krompir meni ili dekiju

E onda sam ja, kao svaki dobar admin, preleteo pogledom preko tvog posta i podelio temu bez previse razmisljanja da li ce nesto da zvuci cudno

Sorry

- Chord-Master
- MF veteran
Ma opusteno Knight, nema problema, nisam trazio "krivca" samo sam se salio
Inace drago mi je da vidim, da "kao svaki dobar admin", odgovorno obavljas svoj adminski posao
@sirac-sunka
Ah, izvini zaboravio sam da ti odgovorim.
Ne stavljam single umesto hum-a ili obrnuto, vec nameravam da stavim hum umesto hum-a, na bridge poziciji, da budem stoprocentno precizan

Inace drago mi je da vidim, da "kao svaki dobar admin", odgovorno obavljas svoj adminski posao

@sirac-sunka
Ah, izvini zaboravio sam da ti odgovorim.
Ne stavljam single umesto hum-a ili obrnuto, vec nameravam da stavim hum umesto hum-a, na bridge poziciji, da budem stoprocentno precizan

vbraca wrote:Ja cu da ti promenim magnete za 100 dinara (jer si forumas i jer se znamo).To mi je 5 minuta posla.
Da, mi smo vec imali dogovor i tog dogovora nameravam da se drzim, ukoliko u pitanju bude magnet sa pasivnom elektronikom, al' cini mi se da si rekao da sa aktivnom ne bi znao to da uradis, zato se, izmedju ostalog, raspitujem za majstore

Izmedju tog naseg razgovora je proslo dosta vremena, sada sam i to naucio.Nesto sam rastavljao gitaru, pa sam naucio da radim i sa aktivnom elektronikom.
Sorry za off.

- Chord-Master
- MF veteran
Problem solved, then!
I slobodno naplati punu cenu, jos cu i pivom da te castim
I slobodno naplati punu cenu, jos cu i pivom da te castim

Necu da ti naplatim punu cenu( a ne znam ni koliko i uzima majstor za promenu magneta!).
Pivo stoji, i mislio sam da se to podrazumeva.
Pivo stoji, i mislio sam da se to podrazumeva.

- Chord-Master
- MF veteran
Pa otkud znam... mozda vise volis vinovbraca wrote:Pivo stoji, i mislio sam da se to podrazumeva.

Ok, necu vise da off-topicarim, nadam se da ce ova tema biti donekle korisna drugim clanovima, sadasnjim ili buducim.
E, a moze li neko objasniti kako da se postavi hum umjesto singla u bridge poziciji, kod stratolikih gitara?