Alu-kofer 42x28x12 cm 800-nesto kinti.
Cicak-traka 2m valjda. Neka sica...
Fancy sperploca i dve ultra-kul dascice (private reserve) - Priceless
Vintage chrome rucke... pitaj boga sa cega su i kada skinute ali kontam da mogu da se uvaljaju za 50 evra na Ebayu - po komadu

Neki zuti smrdljivi lepak. Toliko ga je ostalo u tubi da se nisam trudio da je "razmotavam" i citam koji je.Mada mislim da je sintelan. Bitno da smrdi i da je lepljiv. I da je zut. Ne mozes pogresiti sa zutim lepkom. Sa smrdljivim da, ali sa zutim ne. Ziveo zuti lepak... mislim da su me isparenja pukla malo u glavu...
Elem...i Roll je krenuo u avanturu izrade custom pedalboarda ali je odustao zbog greske u proracunu. Naime, nije hteo da unisti pedale (kako sam ih ja "unistio" mozete citati u nastavku) pa je sperplocu (parce drveta ili sta je vec bilo) busio u nameri da pedale usrafi na istu.
Kako ja nisam zeleo da se bakcem sa busenjem, a nekada se mozda predomislim pa pozelim da mi se pedala "za koju su rupe" nadje na drugom mestu odlucio sam se za cicak-traku kao vrlo kul resenje. Pored toga sam i veliki fan cicak-trake pa je to delovalo kao logican korak. Eh... jedna strana cupava i nezna a druga bodljikava i surova...dobro i zlo .. Yin i yang... plus pravi onaj sjajni "tchuuup" zvuk.
Ali da krenemo iz pocetka.
Kao sto se vidi na slici dole na seprolcu su ugradjene rucke kako bi se lakse vadila iz kofera i setala tamo-vamo. Takodje su zalepljene "nogice" da bi se, dok je u koferu, ispod mogli staviti kablovi. Istim potezom je eliminisan i "efekat klackalice *" koji se u ovom slucaju javlja zbog rucki i matica sa donje strane sperploce. Nogice nisu, kao sto ste verovatno pomislili, krace od sperploce zbog povecanja APP-a** vec nisam imao duze.Ali svakako se dobro odrazava na APP.
* Izraz "Efekat klackalice" - © by KnightOfDoom
** APP - Aerodinamicke performanse ploce - © by KnightOfDoom
"Nezna" strana Vec spomenute cicak trake je zalepljenja vec spomenutim zutim lepkom na (pogadjate) vec spomenutu sperplocu.
"Surova" strana je zalepljena na pedale.To je uradjeno kako bi i sama pedala dobila na surovosti.
E tu dolazimo do tog dela "unistavanja" pedale. Mogu samo da se nadam ce se to skinuti kako treba ako jednog dana odlucim da ne zelim "tepih" na pedali. Mada uzimajuci u obzir da su trenutno u pitanju uglavnom behringer pedale nije ni toliko bitno. A sa aluminijumskog poklopca custom-boutique-vintage KODRR overdrivea ce se sigurno skinuti bez problema.
Ovakav raspored trake mi se cinio najlogicnije jer vise od 6 pedala i ne moze da stane.
Sundjer ce biti stavljen odozgo (jos nisam kupio) kako sadrzaj kofera ne bi leteo tamo-'vamo tokom transporta od tacke A do tacke B. Mada ne tako retko idem i u vise tacaka kao sto su C , D i E. F vec redje.
E da slike... opet su mi prazne baterije od fotoaparata tako da ce da posluzi i telefon...

Dno pedale...izgleda ruzno ali...
Funny fact: lepak koji drzi nalepnicu na dnu behringer pedale je slab tako da je cicak zajedno sa nalepnicom ostao na pedalboardu kada sam probao da skinem pedalu. Bolje je skinuti nalepnicu pa lepiti cicak direktno na pedalu. Cak ni behinger lepak ne moze da "prismrdi" zutom smrdljivom lepku.

Useful fact: smrdljivi zuti lepak izlepljen po prstima se lepo skida acetonom.
To za sada izgleda tako, limiter sam stavio gore jer ga inace ne gasim nikad. Mesta imam i vise nego sto mi treba, uletece jos chorus u buducnosti.
I kako bi ovo bila najveca kolicina bullshita koju ste procitali u jednom danu, sledi jos teksta!
Ako ne zelite da se zamarate, prljate ruke i kucu, a ipak bi voleli da budete ponosni vlasnik ovako uber-cool custom made pedalboarda (Komercijalni naziv - Zli i Surovi PedalBoard of Doom) mozete me konkatirati. Cena za clanove foruma je 150 evra, za ne-clanove 200 evra, za clanove koji imaju vise od 2 warn-a 250 evra. Ponuda vazi samo za muzicare (mada i ne-muzicari mogu da nose ovaj pedalboard sa sobom kao (zli i surovi) modni detalj (previse zagrada u zagradi aaaaaaaAAAaaa)) koji sviraju metal muziku jer je za ostale suvise surov i zao. Pedale i kablovi nisu ukljuceni u cenu. Niti parket koji se vidi na slikama.
Eh ta isparenja od zutog lepka...