Kabel od mikrofona
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kabel od mikrofona
Evo ovako mikrofon je danas bio ukljuchen u pojachalo ustao sam da dohvatim gitaru,sluchajno stao na kabel i ischupao ga.. ajd molim vas recite mi koje zhice da spojim

Re: Kabel od mikrofona
ako dobro vidim to su dve razlicite zice tj. kabla iz kojih vire zice,spajas te dve sa izolacijom jednu sa drugom i ove dve "gole" jednu sa drugom....
To bi trebalo da bude to......
To bi trebalo da bude to......

hmmm pa spajao sam sve moguce konbinacije malu sa malom i veliku sa velikom,malu i veliku i malu i veliku,malu i veliku na izolaciji zajedno i gole zajedno ali nece
a kontam da nisam nishta ozbiljnije pokvario..

Pa jesi ti njih izolovao kad ih spojis? Ta sa izolacijom i gola ne bi trebalo da se dodiruju..
Drugo ,uzmi lepo i to ponovo lepo oguli pa onda spoji,moguce je da si prilikom gazenja uspeo da iskidas neke zicice pa sad ne mogu sve da se spoje ,tj. da si ih bas izvukao (al sam ti rekao,ahaha)
Svejdno uzmi lepo upaljac i lepo oguli pa probaj ponovo:D
Drugo ,uzmi lepo i to ponovo lepo oguli pa onda spoji,moguce je da si prilikom gazenja uspeo da iskidas neke zicice pa sad ne mogu sve da se spoje ,tj. da si ih bas izvukao (al sam ti rekao,ahaha)
Svejdno uzmi lepo upaljac i lepo oguli pa probaj ponovo:D
nemam pojma shta se deshava ali to i dalje nece :S evo kako su sada spojene skinuo sam izolaciju,nisam ih izolovao ali nedodiruju se

Cekaj ,tebi je i banana izlepljena,jesi gledao jel ona ok?
јој брате то ти је лудница сад...
- goodlikesweeper
Jeste,ludnica.Kako god da namestis prekida.Odnesi kod nekog ko ima lemilicu,spoj odgovarajuce zice i izolir traokom izoluj jednu od druge.I moli boga da nece prekidati i puckati.Mada,ja bas i ne bi bio previse optimisticaan...ali dobro,radice,u principu.Trebalo bi.
jeste ona je ok..ako nishta neuspem vraticu ortaku tako pa neka on spoji ja sam n00b za toCritical wrote:Cekaj ,tebi je i banana izlepljena,jesi gledao jel ona ok?

- zolideathmetal
- Urednik
Najbolje. Ovo mora da se sredi, ovako ce ti prekidati skoro sigurno. A od tih prekidanja moze i nesto ozbiljnije da ti se pokvari!dimmu wrote:jeste ona je ok..ako nishta neuspem vraticu ortaku tako pa neka on spoji ja sam n00b za toCritical wrote:Cekaj ,tebi je i banana izlepljena,jesi gledao jel ona ok?
као што је најчешће звучник од појачала 

U pravu je zoli,uzmi kupi novu bananicu i onda idi direktno da ti drugar ZALEMI to na bananicu i nemoj da pravis nikakve spojeve posle bananice:D
напомена: не ради се о крем бананици!
aaaaaaaaa pa sad je kasno vec sam qpio krem bananicu..nishta moracu je pojestiШмајсер wrote:напомена: не ради се о крем бананици!

hvala svima na pomoci za koji dan javljam kako je proslo

zamenih kabel danas i sve oke radi izgleda kako sam stao na njega nesh se u njemu sjebalo