Potrebna bakarna folija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Potrebna bakarna folija
Potrebna mi je bakarna folija za oklapanje elektronike gitare.Svaka informacije o mogucnosti nabavke-kupovine je dobrodosla.
- Rocket Roll
Re: Potrebna bakarna folija
Pustite foliju - teško se lepi i dosta je komplikovana za rad (krojenje folije, pa lepak, pa folija, pa opsecanje) - kupite u MikroPrincu ili u Radio-Klubu Kontakt-Chemie EMI 35, bakar u spreju.

Zaštitite gitaru, isprskate par slojeva... Najbolji je iz te EMI serije, koliko ja znam. Link za specifikacije: http://www.crcind.com/csp/web/ProdDisp. ... &brand=KOC
Ako vam baš treba bakar, DiMarzio proizvodi bakrenu foliju za šildovanje gitara - ponekad je ima u MixMusicu.

Zaštitite gitaru, isprskate par slojeva... Najbolji je iz te EMI serije, koliko ja znam. Link za specifikacije: http://www.crcind.com/csp/web/ProdDisp. ... &brand=KOC
Ako vam baš treba bakar, DiMarzio proizvodi bakrenu foliju za šildovanje gitara - ponekad je ima u MixMusicu.
-
Re: Potrebna bakarna folija
@Rocket Roll,pozdrav
kad je meni trebao, EMV 35 sprej nije mogao da se kupi ni u jednom radio klubu (prosle ili pretprosle godine)
Jedva sam nabavio iz Zagreba. Sa jednom bocom sam uradio Steinberger i Squier fretless, ali samo kaveze, tj drvo, 3 sloja. Dobar je za na drvo, za pickguard bih ipak ostao na alu foliji, ili komad iskrojenog bakarnog lima.
@ Bane bass, shieldovao sam dosta gitara (sve moje i 10ak od prijatelja), koristeci sve metode: alu folija, alu traka, bakarni sprej...i mogu ti reci da je sve slicno, ako ne i isto (isprobano u skoro svim diskotekama Srbije
) ... tako da slobodno uzmi alu selotejp (imas da ga kupis na buvljaku, Uradi sam, i sl, kosta od 100-200 din). samo pazi na provodnost izmedju 2 trake i to je to, vazno je masu dobro uraditi i izbeci ground loop-ove.
Bakarni lim sam nabavljao direktno iz valjaonice bakra Sevojno, to je odmah do Ibarske magistrale ispred Uzica, postoji i maloprodaja, prodaje se na kilo. Trazio sam najtanji, ne znam tacnu debljinu, ali dobar je za ispod pickguarda, nije dobar za kaveze.
P.S Koja je to gitara koja zuji?
kad je meni trebao, EMV 35 sprej nije mogao da se kupi ni u jednom radio klubu (prosle ili pretprosle godine)

@ Bane bass, shieldovao sam dosta gitara (sve moje i 10ak od prijatelja), koristeci sve metode: alu folija, alu traka, bakarni sprej...i mogu ti reci da je sve slicno, ako ne i isto (isprobano u skoro svim diskotekama Srbije

Bakarni lim sam nabavljao direktno iz valjaonice bakra Sevojno, to je odmah do Ibarske magistrale ispred Uzica, postoji i maloprodaja, prodaje se na kilo. Trazio sam najtanji, ne znam tacnu debljinu, ali dobar je za ispod pickguarda, nije dobar za kaveze.
P.S Koja je to gitara koja zuji?