Duci zivi kod Zeleznicke stanice Zemun, njegovi telefoni su:
011/2104-602
064/225-7704
==============================================
Jean & Jean
Zhan (Jean) je Mirkov ucenik, koji je pobegao ili je najuren. Zavisi od koga ste culi pricu. I Zan je dobar majstor, ali VEOMA cesto zna da ofuseri kao sto je meni izgrebao gitaru kad je popravljao. Dosta je skup, pa ako nemate neku preporuku kod njega ili niste poznati ne savetujem vam da idete kod njega. Ovo drugo Jean to je Joca, Zanov drugar koji radi sa Zanom. Joca zna puno toga o vrstama rakija, pa ako nemate predznanje ili bar iskustvo ne idite tamo. Njih dvojica prave i visoko budzetne gitare, pa je tako i ova na slici koja kosta oko 4000 $ i trenutno je na komisionoj prodaji negde u USA. Bas je odlican i nemojte se zavaravati da ce vasa gitara ovako pedantno biti uradjena!
Zhanovi telefoni su:
011/304-6729
064/1466-364

==========================================
==========================================
Mirko sa Kanarevog Brda
Mirko je jedan od poznatijih majstora za akusticne i elektricne instrumenete. Jedini je skolovan za to tj. zavrsio je Sumarski fakultet odsek za akusticne instrumente. Inace, veoma skroman covek i cutljiv, pa moras kljestima da mu izvlacis reci. Pravi odlicne instrumente. Ali, kod popravki zna da ne ide bas do kraja. Meni npr. kad mi je podesavao vrat i kotirao (bas) gitaru prevideo je da zuje zice na D i G zici oko 20-21 praga. Inace, mislim sve najbojle o Mirku!
Njegov telefon je 011/594-347 , a mozda je ispred dodata dvojka ili trojka. Covek pre podne radi, pa je najbolje zvati ga posle 18h.
Pozdrav!