Informacija za "mlade" drvodeljce:mlade,jer oni matori verovatno vec znaju
danas sam razgovarao sa jednim stolarem i on mi je potvrdio staru informaciju.najpoznatije mesto u BG za nabavku domaceg TVRDOG drveta
(tresnja,hrast...)se nalazi u BORCI,ulica 5.Nova,ide se autobusom 96.To je stovariste i prodaje se na kubik,ali uz odgovarajucu nadoknadu
majstor ce verovatno dati i fosnu od 5 cm na komad...
nabavka tvrde gradje...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: nabavka tvrde gradje...
proverena informacija . ja sam bio pre par nedelja i moze se kupiti na dasku. preracunaju je po ceni kubika i ispadne sasvim ok cena. preko puta restorana tara se skrene desno i nakon par stotina metara sa desne strane stovariste
- Rocket Roll
toliko o MAGIJI "drvo za gitaru je od komada koji je oboren pre 60godina,pa se prirodno susio i cekao mene..."
ako neko bude kupovao nek stavi slike,sve nas zanima...
ako neko bude kupovao nek stavi slike,sve nas zanima...
heh pa ima i takvih primeraka, ali naravno da je sve vise onih iz susara. evo ja sam spojio na gitari ,sto je sada radim ,krusku od pre 20 godina susenu na tavanu i javor iz susare. evo oba primerka viewtopic.php?f=18&t=7514
u drvetu je magija kako god da se susilo
u drvetu je magija kako god da se susilo

Evo mojih primeraka za 20+

Baš danas sam ih izneo da vide beo dan

Baš danas sam ih izneo da vide beo dan

Saglasan. Takođe ne verujem da naši domaći majstori zaista koriste prirodno sušeno drvo u izradi. Možda i dođu do komada domaćeg drveta, ali šta je sa egzotama?!? Čisto prodavanje maglesikibaba wrote:toliko o MAGIJI "drvo za gitaru je od komada koji je oboren pre 60godina,pa se prirodno susio i cekao mene..."