Uglavnom, najvise iz ljubavi prema meni voljenoj muzici, hteo bih da uradim nesto za 'zajednicu'. Zapravo imam ideju da napravim sajt za graditelje instrumenata. Posto ovde dosta ljudi pravi instumente, vecinom gitare, amaterski ili profesionalno, mislim da bi bilo lepo da se sve kreacije izloze na jednom sajtu. Da svako ko zeli moze da napravi svoj nalog, kaci slike i informacije o svojim rukotvorinama. Sa procesom proizvodnje, sa podacima da li pravi instumente po narudzbini, mozda sa okvirnom cenom, narudzbinama i sve sto ide uz to. Naravno otvoren sam za sve predloge, nemam striktan plan, mada osnove imam isplanirane u glavi, moram to tek da bacim na papir.
Hehe cisto da razjasnim, inace se, izmedju ostalog, bavim izradom sajtova, web resenja i tih chuda (eto i reklame

Dalje, ideja ukljucuje da na sajtu postoji i sekcija sa nekakvim clancima, savetima i sl. E sad ne znam koliko je to pametno, posto ipak dosta toga moze da se nadje ovde na forumu, ali mislim da bilo jako lepo da se sve uoblici i sredi, i okaci na jedno mesto. Takodje deo da se predstave radionice (i one koje rade komercijalno, i amaterske). Naravno mogu da se stavljaju i linkovi ka forumu...
Da ne bude zabune, ovo radim ne komercijalno, samo zato sto volim dragi nam r'n'r

Evo sad sam pricao i sa drugarom, kolegom, kako god

Na kraju, zanima nas da li bi bilo zainteresovanih za ovo? Poziv vazi za _sve_, od ljudi koji su napravili jednu gitaru za svoju dushu, do ljudi koji se ozbiljno bave ovim poslom. Ako ima pocecemo polako sa poslom. BIlo bi super kada bi svi ucestvovali od pocetka, sa predlozima, sugestijama, komentarima (dobrim i losim)... Inace ne mogu da obecam za koje vreme ovo moze biti gotovo, jer trenutno je u toku ispitni rok, a imamo i jos ponesto da zavrsimo. Ali recimo za mesec-dva (nije to malo posla

Eto toliko nadam se da ce biti odziva, i da nisam previse udavio!
Pozdrav,
S