Jolana Iris
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jolana Iris
Ovako imam ja jednu nemogucu misiju, barem tako kazu ljudi
. Pokusavam da od ove prastare bas gitare koja je jos nekad bila veoma nekvalitetna, neki kazu cak i najgore bas gitare na kojoj cu svirati da napravim nesto bolje. Da li je moguce unaprediti ovu gitaru? Hteo bih da od nje napravim solidnu gitaru na kojoj cu moci svirati jos par godina.

He, he, ja sam svirao dosta na Jolani Galaxis, te gitare poznajem k'o svoj dzep. Sta da ti kazem, covek ti lepo rek'o.
Kupi gitaru za 150tak ojra u nekoj prodavnici, imaces daaaaaaaaaleeeeeeeeko bolju gitaru nego sto ces da imas ako prepravis jolanu.
Prvo, drvo jolane izgleda da je neko negitarsko drvo. Drugo cak i da joj stavis Seymor Duncan ili Di'marzzio neces dobiti dobru gtaru, trece vrat, cetvrto pragovi...... ma batali odma.
Kupi gitaru za 150tak ojra u nekoj prodavnici, imaces daaaaaaaaaleeeeeeeeko bolju gitaru nego sto ces da imas ako prepravis jolanu.
Prvo, drvo jolane izgleda da je neko negitarsko drvo. Drugo cak i da joj stavis Seymor Duncan ili Di'marzzio neces dobiti dobru gtaru, trece vrat, cetvrto pragovi...... ma batali odma.
Re: Jolana Iris
Ne moras potrositi upste novca. sredi gitaru, imas sigurno barem nesto alata kod kuce. makar da je imas kao backup ili da je nosis kad ides kod nekoga da sviras.