Washburn EA18TR,Cort SFX 1F ili Yamaha APX500

Post Reply
Byron

Washburn EA18TR,Cort SFX 1F ili Yamaha APX500

Post by Byron » 12 Sep 2009, 14:46

Veliki pozdrav!Posto ovih dana treba da kupim gitaru u nedoumici sam oko izbora pomenutih gitara!Znaci to je neki rang od jedno 300-350 Eu!E sad svestan sam za ono "Koliko para toliko muzike" ali bih zeleo da i iz te kolicine novca izvucem najbolje!Gitara mi treba za svirke tj kako kazu tezge ali
i da sto bi se reklo "na suvo "zvuci korektno jer cesto za svoju dusu sviram sa drustvom,pa me zanima da li u tom rangu postoji gitara koja moze zadovoljiti takve prohteve!Ja tipujem na Cort sfx 1 f-a a ako vi imate drugaciju sugestiju,preporuku ili misljenje javite mi!Malo se pisalo i o gitarama
firme J&D(ima ih u Lyrastyl-u modeli npr CDG-1E3 ili JG-10)pa ako neko ima iskustva sa njima mislim da bi bilo dobro da ih podeli sa nama!Svaka cast
na forumu stvarno je odlican! :ma bravo:

Kristijan
Uvaženi član

Re: Washburn EA18TR,Cort SFX 1F ili Yamaha APX500

Post by Kristijan » 12 Sep 2009, 16:08

Meni se Yamaha APX500 ne dopada na suvo, i inače sam poprilično ubeđen da iz trupa koji ima tu dubinu, odnosno tu širinu bočne ploče, ne može da se izvuče lep ton na suvo, jednostavno je tanak. Ostale navedene modele nisam svirao. Takođe smatram da je jako teško potrefiti gitaru koja dobro radi uz upotrebu ozvuke i na suvo, bar ne za ove novce. Žao mi je što ne mogu da ti dam precizniji odgovor, ali eto, samo sam jednu od navedene 3 gitare imao prilike da sviram.

Byron

Re: Washburn EA18TR,Cort SFX 1F ili Yamaha APX500

Post by Byron » 13 Sep 2009, 13:33

Ok!Hvala Kristijane,svaka,cak i mala pomoc u vezi kupovine mi je od vaznosti a to za Yamahu APX 500 mislim da si u pravu!Ako nesto saznas o dve ostale gitare javi mi!

Post Reply