akusticna gitara do 200e
akusticna gitara do 200e
Pozdrav svima.Razlog sto pisem jeste taj sto nameravam da kupim akusticnu gitaru, ali nisam siguran koju(model) i zamolio bih vas da date neki savet posto pratim ovaj forum vec duze vreme i vidim da ima dosta iskusnih gitarista. Pocetnik sam(totalni)
, odvojio bih do 200e, vrsta muzike koju preferiram je rock. I drugo pitanje mi je u vezi online prodaja gitara, da li ima neko iskustva sa online kupovinom gitara i bio bih mu zahvalan da napise.hvala

Re: akusticna gitara do 200e
Baš smo o tim gitarama do 200 evra mnogo pisali. Zamolio bih te da malo pročitaš postojeće teme, pa ako tamo ne nađeš baš ni jednu informaciju, onda da pretresemo problem još jednom. Budući da imaš na forumu dosta konkretnih informacija, mislim da će ti to pomoći da i ti postaviš malčce fokusiranije pitanje.
Gitare do 200 evra se ne kupuju online. U tom cenovnom rangu konktrola kvaliteta je čudna, i jedan isti model ima sasvim drugačije performanse od komada do komada. Nekada su razlike kozmetičke, nekad da ne poznaš da se radi ni o istoj firmi, a kamoli o istom modelu. Dakle dok ne isprobaš u prodavnici - ništa!
Gitare do 200 evra se ne kupuju online. U tom cenovnom rangu konktrola kvaliteta je čudna, i jedan isti model ima sasvim drugačije performanse od komada do komada. Nekada su razlike kozmetičke, nekad da ne poznaš da se radi ni o istoj firmi, a kamoli o istom modelu. Dakle dok ne isprobaš u prodavnici - ništa!
hvala na brzom odgovoru. "procesljacu" teme da vidim ima li nesta po mom pitanjuKristijan wrote:Baš smo o tim gitarama do 200 evra mnogo pisali. Zamolio bih te da malo pročitaš postojeće teme, pa ako tamo ne nađeš baš ni jednu informaciju, onda da pretresemo problem još jednom. Budući da imaš na forumu dosta konkretnih informacija, mislim da će ti to pomoći da i ti postaviš malčce fokusiranije pitanje.
Prijatelju, razmotri "Washburn D10S " u ceni od 189€. Odlična gitara, odlična za te parice. Možda i najbolja.flash wrote:hvala na brzom odgovoru. "procesljacu" teme da vidim ima li nesta po mom pitanju
Inače, možeš probati i gomilu veoma jeftinih modela koji su se pojavili ... recimo Fender serija od nekih 100€, jer se nikada ne zna šta možeš "čuti" kada okineš koju žičicu i na takvom instrumentu ...
Evo ti za 100e, godinu dana stara, bez ogrebotine.
http://www.ashtonmusic.com.au/productVi ... ductID=186
http://www.ashtonmusic.com.au/productVi ... ductID=186