eo ovako vidim da na forumu nema mnogo price o ovim gitarama.Ovde treba da napomenem da je ovo kopija i da definitivno ne zvuci kao pravi dobro,ali dace vam smernice o tome kako to zvuci.Ta gitara sluzi za slide,ali meni se svidja i kako zvuci u standardnom stimu,ima onaj bendzasti zvuk
vidim da je dosta vas ovu temu otvaralo a ja sam obeco video za pospodne al sam bio zagino u kafani taj dan i skroz zaboravio
uzeo sam gitaru za 130E covek je ispao skroz korrektan,a sto se tice gitare fino je ocuvana...
Ova gitara je jako iznenadkujuca i zanimljiva za sviranje iako ja nisam neki virtuoz,ali imam brdo malih zamerki,kao sto su nepostojanje onog na sta se kaci kais,pa zatim cudno resenje gde zica prenosi deo nepozeljnog zvuka jer od bridza do mesta u koje se uglavljuje ball zice ima jedno 10 cm(vidi sliku lakse je za objasniti),ali kontam da je ovo da bi se omogucilo da zice budu mekse?

onda kobilica (bridz),koja je napravljena od hard mapla koji super radi svoj deo posla,ali kontam da za par godina necu moci da ga zamenim jer ne znam gde da ga nadjem....
ali nije sve tako lose

ima i super resenja kao sto su podesavanje akcije preko one rupe na onom metalnom delu koji lici na most i ide iznad zica,ispod kog je inace kobilica,tu se utakne srafciger i steluje se...E da napomenem da je ta stvar,taj drzac ruke genijalna stvar,posebno za fingerpicking jer ne zamara ruku.... ako vas jos stogod zanima pitajte
pozdraz iz ravnice
http://www.mediafire.com/?z2dnzcwntyn