Malo predstavljanja i savet za kupovinu klasične gitare akademskog nivoa.
Re: Malo predstavljanja i savet za kupovinu klasične gitare akademskog nivoa.
Da li mozemo da cujemo kako gitara zvuci?
-
Nemamo nikakvu opremu za snimanje a mobilnim telefonom bi bilo neozbiljno.....a trebalo bi da se malo informišem na ovu temu i sinu obezbedim neki mikrofon ili nešto slično za snimanje.Brko665 wrote:Da li mozemo da cujemo kako gitara zvuci?
Hmmm, tačno bi to mogao....
Eto, ako neko ima predlog za AV opremom skromnije novčane vrednosti i da može poslužiti u ovu svrhu, nek mi predloži ja sam Tu i pratim.
Pa dok ne dodje do nekog ozbiljnijeg snimka, dajte makar i telefonskimali virtuoz wrote:Nemamo nikakvu opremu za snimanje a mobilnim telefonom bi bilo neozbiljno.....a trebalo bi da se malo informišem na ovu temu i sinu obezbedim neki mikrofon ili nešto slično za snimanje.Brko665 wrote:Da li mozemo da cujemo kako gitara zvuci?
Hmmm, tačno bi to mogao....
Eto, ako neko ima predlog za AV opremom skromnije novčane vrednosti i da može poslužiti u ovu svrhu, nek mi predloži ja sam Tu i pratim.

Bicu slobodan da okacim snimak gitare koja je radjena identicno poput gore pomenute. Razlika je "samo" u drvetu, na snimku je gitara sa predjom plocom od kedra a ledja i stranice su od wenge-a.