Onog koga je zanimalo i ko je bio iole zainteresovan za moje misli, obrazlozila sam ih vec. Blago tebi ako putujes na osnovu ljubavi, meni nesto fali te ljubavi u novcaniku

Mirjana wrote:Kad sam razmisljala o sviranju gitare nisam znala da moram toliko razmisljati o samom izboru.
S obzirom da barataš krajnostima, ta krajnost je mnogo bolja i realnija od ove "treba misliti o hiljadu stvari".Mirjana wrote:Znaci odem u radnju, pokazem prstom, platim i to je to![]()
Najvećim delom zato što je za onoga ko (duže) svira gitara jedna lična stvar. Doživljava se lično kao četkica za zube, kao produžetak ličnosti itd. svako ima svoju filozofiju. Ti nemaš. Tebi treba gitara, prosto je nabavi.Mirjana wrote:Svako mi drugacije govori.
Pa šta sad. Postoje dve solucije. Nova - u proverenoj radnji imaš garanciju. Polovna - tu je neophodno da ti neko pomogne. Postoji realna šansa za faličnu gitaru, ali je Kristijan potpuno u pravu da, kada već pričamo o šansama, 100 puta je veća šansa da onaj ko kupi prvu gitaru posle par dana baci tu gitaru na neki tavan i to je to.Mirjana wrote:Citam tu neke komentare o falicnim gitarama, da idem sa nekim ko se razume da mi ne uvale neku gitaru koja se ne moze nastimati, o sto nekih cuda, pa dobro sam i ja povezala kraj sa krajem![]()
Mirjana wrote:P.S. komentar o automobilu je koriscen kao metafora kako bih pokazala svoju poentuNaopako jos da gitara ima ventile i klipove, pa naprosto bih ostisla u persun
![]()
Evo - da ti dam savet koji ce da ti ustedi 15000Mirjana wrote:hahahaKako je lako suditi o ljudima, bez imalo truda o promeni perspektive i mogucnosti sagledavanja situacije iz nekog, vama drugacijeg, ugla.
Onog koga je zanimalo i ko je bio iole zainteresovan za moje misli, obrazlozila sam ih vec. Blago tebi ako putujes na osnovu ljubavi, meni nesto fali te ljubavi u novcaniku![]()
Tenji wrote:Kako se samo niko ne pojavi sa ovim linkovima u temama gde se raspreda o tome koji cetvrti fuzz staviti u sekundarni pedalboard?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest