Yamaha F370

Post Reply
black_eagle

Yamaha F370

Post by black_eagle » 23 Feb 2009, 17:09

Mislim da sam konacno olucio!!Sta da uzmem,dosta sam se dvoumio izmedju modela F310 ali na osnovu vasih komentara o F370 modelu mislim da je ovo mnogo bolja kupovina!! S obzirom da cena valjda nije drasticno veca :?:
E sad jos jedino moracu da se cimam iz NS do BG-a posto u Mitrosu u NS-u nisu ni culi za ovaj model kad sam ih pitao...Verovatno zato sto se retko nalazi u prodaji pa nije ni stigao dovde... :cry:
Moje jedino pitanje je!
Sta mislite o toj kupovini s obzirom da sam pocetnik? I da li je neko imao iskustva sa Yamaha F370 modelom pa da mi isprica UTISKE :?: Unapred hvala puno...sajt vam je veooooma koristan....

bokicasa

Re: Yamaha F370

Post by bokicasa » 23 Feb 2009, 22:44

sacekaj kristijanov komentar...a sto se tice mitrosa,obavezno,dooooobrano proveri da li ih imaju,znaju da zajebavaju po tom pitanju!! :ziveli:

Kristijan
Uvaženi član

Re: Yamaha F370

Post by Kristijan » 23 Feb 2009, 23:42

Ma čuli su za taj model nego im smor da pogledaju u katalog za nešto što nemaju sad u radnji. Svakako možeš da poručiš taj model. Samo jednu stvar da napomenem. To je nešto pažljivije urađen instrument, ali i dalje spada u onu osnovnu Yamahinu ponudu. I tu kvalitet varira. Eto, bolja je kupovina od onog baš baš najosnovnijeg modela F310, ali moraš da znaš da to što je bolji od F310, ovaj instrument ne čini jako dobrim, samo zadovoljavajućim. I da, naravno da ako ga porediš sa F310, da je preporučljivo kupiti F370. Ali toliko smem da kažem, ništa više. Isti materijal je korišćen, vrat, zadnja ploča i bočna ploča od natoa, gornja ploča od omorike. F370 ima livene čivije, to je svakako plus u odnosu na čivije sa poklopcima kakve ima F310. E sad, sve ti ovo pišem jer znam da sam nedavno imao u rukama 2 komada F310, i ne možeš da uporediš ove instrumente. Za jedan bih, da mi treba još jedna gitara tog tipa, odmah dao pare, drugi bih razmislio da li da primim i kao poklon. Eto, baš tolika razlika. Nisam siguran da je drastično bolja situacija sa F370. Instrument iz tog cenovnog razreda se ne kupuje preko kataloga, isključivo se proba na licu mesta. Vidi za koje pare može da se nabavi ova gitara, možda ima i neki bolji način da se te pare potroše. Bojim se da ćeš naručivanjem ove gitare samo napraviti sebi trošak i maltretiranje, bolje vidi šta može da se nađe među instrumentima koji su na lageru.

Post Reply