Mozda ne znaju da mogu da ga podese za levoruke u ctrl panelutheTrooper wrote:Apropo navikavanja na 'normalnu' gitaru. Gledaj to ovako. Koliki procenat levorukih korisnika racunara prebacuje mis u levu ruku?

Mozda ne znaju da mogu da ga podese za levoruke u ctrl panelutheTrooper wrote:Apropo navikavanja na 'normalnu' gitaru. Gledaj to ovako. Koliki procenat levorukih korisnika racunara prebacuje mis u levu ruku?
NikolaNis wrote:Samo da prokomentarišem Kristijanovu ideju da samo okreneš gitaru bez zamene mesta žicama i bilo kakvih prepravki. U vreme moje srednje škole kada smo svi voleli da pravimo bendoveznao sam jednog levorukog momka koji je tako svirao svog belog Ibaneza. Samo je okrenuo gitaru i pičio, jako dobro je svirao, bio jedan od boljih gitarista u tom nekom našem godištu u to vreme. Jeste izgledalo čudno kada vidiš kako naopako drži akorde, rifove, trza žice na gore kada raspali samo po rifovima, ali to je zvučalo besprekorno. I ja sam pre za tu varijantu ako baš hoćeš da okrećeš gitaru...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest