Epa ovako. Odlucio sam da kupim neku kvalitetniju gitaru za sviranje. Budzet je do 50 000 dinara. Ja nisam neki gitarista, znam da sviram akorde, bare hvatove (za mene je to uspeh, nemojte se smejati), ali odlucio sam da pocnem ponovo malo ozbiljnije da se bavim tim, pa bih uzeo neku bolju gitaru, da batalim ovu moju buvljakusu.
Dakle, novac ne zalim (i tako bih to potrosio na neke gluposti, bolje neku kvalitetniju gitaru da kupim zar ne). Nisam neki ekspert kao sto rekoh, samo hocu neku odlicnu akusticnu gitaru da kupim. Ne treba mi nikakav "specifican" zvuk, samo hocu da je kvalitetna, da se na njoj "lako svira" da se tako izrazim.
Ono sto je isto vazno je, da ne mora da bude gitara u vrednosti 50 000 dinara. Ako mislite da ima neka od recimo 30 000, 25 000, 40 000 koja je isto odlicna, te se ne isplati davati 150 - 250 evra vise za nekakve male razlike, slobodno preporucite. Takodje, ako mislite da ima neka vrhunska, malo skuplja od 50 000, takodje preporucite. Samo hocu dobru gitaru da uzmem, i to je to. I da nije ozvucena.
Kupovina kvalitetne akusticne gitare do 50 000.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Kupovina kvalitetne akusticne gitare do 50 000.
Ganjaj josh love ako ces BAS KVALITETNU akustaru. Do 500e mozes uzeti solidnu. Imao sam takodje lepih iskustava sa Yamahama do 500e. Inace sviram Aster akustaru (kad sviram akusticno) i meni radi posao vrh 

Pa daj preporuku slobodno.
Cort Earth 200
Walden Concorda CD550
Ibanez AW40
Epiphone Hummingbird
Seagull Entourage Rustic Mini Jumbo
Walden Concorda CD550
Ibanez AW40
Epiphone Hummingbird
Seagull Entourage Rustic Mini Jumbo
Kupio sam YAMAHA FG730S

Hvala svima na predlozima.

Hvala svima na predlozima.