Jel ti je napukao fingerboard,jel se neki prag izvitoperio...Kontam da nije strasno,mislim da nije toliko jako da se iskrivi sipka,samo opusti zice obavezno...
Nabavi dobar lepak za drvo,ne stedi na tome.Primer,u maloj flasici Bison (ili kako se pise) neki ultra jaki,brzosuseci lepak za drvo,beli.Za 2 minuta steze,ali za 24 postize full snagu,kao i svi.
Nabavis dobre stege i napravis neke kalupe kako nebi ostetio gitaru.Ubrizgas lepak da dodje u svaki deo pukotine,ali ne mnogo da ne dodje do sipke,samo da bude na drvetu i da se ne sliva,umereno,sa osecajem...Kad to uradis,gledaj da za tih dva minuta uspes da ga vratis u prvobitni polozaj,i da ga zategnes sa stegama cvrsto,ali kazem opet,moras neki kalup da imas kako nebi ostetio gitaru.Ostavi 24h i to bi trebalo da bude to.Posle uzmes vodobrusnu smirglu i polako skidas visak lepka i poliras...Sto finije to ce bolje ispasti,ali i duze trajati,samo polako...
Sad sam ponovo video sliku,i cini mi se da ni do bindinga nije doslo,a verovatno pragovi stoje normalno...
Mozda mozes da nekako fixiras telo i da opteretis glavu da se vrati u prvobitni polozaj,naravno kad ubrizgas lepak...Samo ne preteruj,da ne pukne na jos kojem mestu...
Ako je neka gitara slj klase,ne vredi da nosis kod majstora,uzece ti verovatno vise nego sto gitara vredi,sad zavisi i do majstora,ali ni svaki majstor ne moze da uradi to jednako dobro...