Ја не знам шта да ти кажем, јер нисам твоју гитару свирао, можда имаш фаличан комад, а можда треба да промениш жице.
Свирао сам на 2 различите Earth 200 гитаре, то поуздано знам јер је једна од њих после детаљног тестирања и поређења са другим гитарама у радњи отишла у руке једног члана форума који ме је замолио да идем с њим у куповину, а касније сам у истој продавници свирао на још једној истој таквој гитари, и на ове 2 ја нисам приметио да постоји неуједначена гласноћа међу жицама. Свирао сам свакојаки фингерпикинг, ту бих дефинитивно веома лако приметио да постоји проблем те врсте, а свирао сам и којеште друго. Мени је на основу те 2 ситуације та гитара оставила ванредно добар утисак, посебно кад узмем у обзир цену. Овде морам двоструко да се оградим, јер људи чудно тумаче препоруке. Инструмент од 300 евра је инструмент од 300 евра, и не може бити у истом рангу са инструментом од 1000 евра, а људи сматрају да су, ако је неки инструмент препоручен, управо уболи варијанту где су за 300 евра добили инструмент од 1000 евра, што им нико ни на форуму, ни у продавници није обећао. Чудна је то ствар, често онај ко држи 300 евра у руци сматра да су његових 300 евра некако већи и значајнији од неких других 300 евра, и да за те паре треба да добије куле и градове, а не нешто што вреди, о чуда, баш 300 евра.
Сложио бих се, ни ја никад не бих пристао да купујем гитару поштом. Што нисам видео своји очима и чуо својим ушима за мене као и да не постоји, једноставно не бих имао петљу да се коцкам тако.
ivan_dera wrote:Pa sam zbog silnog hvaljenja Cort Earth 200 od strane pojedinih clanova,koji se
predstavljaju kao "muzicari" koji zele da pomognu,opredelio za tu gitaru
Видиш, што се мене тиче, за ово су заслужио једну шамарчину из маушке, и због оваквих ствари сам ја овог момента ставио тачку на било какво преношење мојих утисака, саветовање и помагање неодлучнима. Пошто немам намеру да себе више икад доводим у ситуацију да ме пљуцка и олајава било ко на форуму, све вас поздрављам и желим вам пријатан провод.