pitanje za klasicnu gitaru
- sevastokrator
pitanje za klasicnu gitaru
"Sviram" western gitaru sa celicnim zicama, al odjednom mi doslo da uzmem klasicnu pa da i na njoj malo vezbam, nije bitan model, samo me zanima jel moram da je sviram na levoj odignutoj nozi i da zice na vratu stiskam pod pravim uglom (drug koji svira kl. reko je da tako mora) i mogu li da izvodim neke blues-rock pesme ili iskljucivo moram je koristiti za klasicne melodije
- sevastokrator
Re: pitanje za klasicnu gitaru
izvini bate ja sam na dial-up godinama ce mi ucitavati snimak
Ok, onda mozda ovo pomogne

Koliko kapiram ti se ne skolujes muzicki, sve granice su ti otvorene - Feel Free To Explore!
I naravno da nista od toga ne mora!sevastokrator wrote: samo me zanima jel moram da je sviram na levoj odignutoj nozi i da zice na vratu stiskam pod pravim uglom.....mogu li da izvodim neke blues-rock pesme ili iskljucivo moram je koristiti za klasicne melodije
Koliko kapiram ti se ne skolujes muzicki, sve granice su ti otvorene - Feel Free To Explore!

ma udri kako oces..
gle ovako,sigurno ce ti biti teze,ali ce i lepse zvucati da drzis prste okomito na zici i pod sto boljim uglom,ali ce ti takodje,logicno,biti lakse obrnuto..ti se zezaj,isprobavaj,taj drug ti verovatno ide u muzicku skolu kad ti je to rekao,jer su tako govorili meni kad sam u istu isao..

gle ovako,sigurno ce ti biti teze,ali ce i lepse zvucati da drzis prste okomito na zici i pod sto boljim uglom,ali ce ti takodje,logicno,biti lakse obrnuto..ti se zezaj,isprobavaj,taj drug ti verovatno ide u muzicku skolu kad ti je to rekao,jer su tako govorili meni kad sam u istu isao..