WMO Yamaha lj26
- sevastokrator
WMO Yamaha lj26
koliko kosta ova giitara i kakvog je zvuka i svirljivosti zna li neko
Re: WMO Yamaha lj26
Mislim da je nema baš redovno u ponudi, jer zbog cene nije baš popularna, a kad i može da se nađe, ima je u Lyra Style ili Mitrosu, pa njih zovi da proveriš cenu. Znam kakva je LJ16, a LJ26 bi trebalo da je model iz još jače kategorije. LJ16 je predivan instrument, pa ti sad vidi 

lj16,ll16 i sve te gitare su predivne..ako je lj26 toliko bolja koliko cena govori od 16 serije koju imam ja,onda je to fantasticna gitara!!
- sevastokrator
samo me cena zanima i da li je mnogo uzak vrat, ja sam navikao na siroke i tanke pa zato
pozovi mitros pa pitaj koliko je bila,ili koliko je,ako je imaju,mada u to sumnjam!
-
Druze,
drago mi je da si zainteresovan za ovu gitaru!!!
Ja sam ponosni vlasnik modela Yamaha LL 16 i LLX 36, i sve sto mogu da ti kazem je da su gitare fantasticne!!!
Ja igrom slucaja radim u jednoj muyickoj prodavnici,tako da sam se nakon 10 godina rada i sviranja svega sto sam mogao da dohvatim,
ipak kupio te dve gitare.Moram da te upozorim,da ta gitara sada kosta oko 3000 eura,ali vredi svaki cent!!!
Ako te zanima,na Youtube'u imas,Yamaha Acoustic Guitar Factory Tour,pa moyes da pogledas film kako ih prave.
To su ti prave Custom Made akustice gitare,a veruj mi da su bolje od Martina,Taylora i ostalih gitara koje sam probao,iako su ostale kostale i do 13,000 dolara.
Ako te jos nesto zanima,pitaj.
Veliki pozdrav!
drago mi je da si zainteresovan za ovu gitaru!!!
Ja sam ponosni vlasnik modela Yamaha LL 16 i LLX 36, i sve sto mogu da ti kazem je da su gitare fantasticne!!!
Ja igrom slucaja radim u jednoj muyickoj prodavnici,tako da sam se nakon 10 godina rada i sviranja svega sto sam mogao da dohvatim,
ipak kupio te dve gitare.Moram da te upozorim,da ta gitara sada kosta oko 3000 eura,ali vredi svaki cent!!!
Ako te zanima,na Youtube'u imas,Yamaha Acoustic Guitar Factory Tour,pa moyes da pogledas film kako ih prave.
To su ti prave Custom Made akustice gitare,a veruj mi da su bolje od Martina,Taylora i ostalih gitara koje sam probao,iako su ostale kostale i do 13,000 dolara.
Ako te jos nesto zanima,pitaj.
Veliki pozdrav!
a da nisam ja od tebe kupio svoju ll16? 

ovo potvrdjuje moju recenicu da ce mozda NEKO imati problema pri prelasku sa sihrih na uze vratove Kristijanesevastokrator wrote:samo me cena zanima i da li je mnogo uzak vrat, ja sam navikao na siroke i tanke pa zato
http://europe.yamaha.com/en/products/mu ... mode=specs
Ovde su ti sve dimenzije, mada ne vidim radijus grifplatne, pa uporedi sa svojom gitarom. E sad, nisam siguran da znam šta te zanima. To je poprilično standardni vrat western gitare.
Ovde su ti sve dimenzije, mada ne vidim radijus grifplatne, pa uporedi sa svojom gitarom. E sad, nisam siguran da znam šta te zanima. To je poprilično standardni vrat western gitare.
-
Ako je u pitanju Bojan,onda si kupio LL 16 od mene?
Nadam se da si zadovoljan?
Ja moju LLX 36 ne ispustam iz ruku,i tvrdim da nisam svirao bolju akusticnu gitaru.
Pozdrav druze,i veliki pozdrav za Kristijana!
Vedran
Nadam se da si zadovoljan?
Ja moju LLX 36 ne ispustam iz ruku,i tvrdim da nisam svirao bolju akusticnu gitaru.
Pozdrav druze,i veliki pozdrav za Kristijana!
Vedran
Jako zadovoljan,previse mi se svidja!
U poredjenju sa svim onim gitarama koje sam do sada svirao je fantazija!Mogu da zamislim kakva je tek LL36..Perverzija...
Pozz
Bojan.

U poredjenju sa svim onim gitarama koje sam do sada svirao je fantazija!Mogu da zamislim kakva je tek LL36..Perverzija...

Pozz
Bojan.
Hej, čovek, predpostavio sam da se ti skrivaš iza ovog nicka, budući da ne znam ni jednog drugog prodavca koji je posedovao LL16! Pozdrav i tebi, često smo mi tebe pominjali na ovom delu foruma! I nadam se da ćeš da budeš aktivan na forumu, to bi svima bilo dragoceno.