Da li da kupim akustičnu gitaru ako imam klasičnu?
Da li da kupim akustičnu gitaru ako imam klasičnu?
Da li da kupim akustičnu gitaru ako imam klasicnu?
Ali jos sam pocetnik jeste da znam mnogu toga da skinem po sluhu!!! 
Re: Da li da kupim
Da li da kupim sok od breskve ako vec imam od jabuke???
To samo ti mozes da znas, niko ovde ne moze da zna sta ti hoces.. ako hoces realno mislim da ti nije neophodna...... isto mozes da utolis zedj i sokom od jabuke....
To samo ti mozes da znas, niko ovde ne moze da zna sta ti hoces.. ako hoces realno mislim da ti nije neophodna...... isto mozes da utolis zedj i sokom od jabuke....
kupiDa li da kupim
koji si majstor metaforeognjen93 wrote:Da li da kupim sok od breskve ako vec imam od jabuke???
Uvek sam govorio da ga treba banovati!Duane wrote:Da li da kupimkoji si majstor metaforeognjen93 wrote:Da li da kupim sok od breskve ako vec imam od jabuke???
Nema razloga za ban,samo je slikovito izrazio svoje glediste. 
e imam isti problem(ako se moze tako nazvati
) imam yamaha c40 klasicnu, i neki mi govore da je bolje akusticnu da uzmem, zbog zice i kojekakvih gluposti. sta vi masteri foruma o tome mislite

Tu ne postoji bolje i gore. Pitanje je za šta planiraš da koristiš gitaru. Neka muzika bolje zvuči na klasičnoj gitari, a neka na akustičnoj sa čeličnim žicama... Pretresi to, pa ćeš sam sebi dati odgovor.
ne slusaj uvek sta ti drugi govore..a verujem da su ti to rekli neki koji "sviraju" gitaru...
ma sve ti je to bolje gore levo desno
svirao bih rock i tako to...razumete.