Vazno - oko brisanja postova "po zelji"

Najave i obaveštenja korisnicima foruma...

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

Post Reply
User avatar
KnightOfDoom
Site Admin
Posts: 2608
Joined: 15 May 2006, 19:08
Location: Beograd

Vazno - oko brisanja postova "po zelji"

Post by KnightOfDoom » 07 Jun 2010, 01:47

Pre izvesnog vremena smo imali neku frku oko teme i stvari napisanih u njoj. Tj. ne mi, vec odredjeni clan foruma. Ne bih sada da ulazim u to jer ne mogu da znam sta se i da li se desavalo van foruma. Zbog toga je tema sklonjena od ociju javnosti i premestena u arhivu. Sada se ponovo nesto slicno desava, a kako se ne bi vise desavalo obratite paznju:

Kakve god tvrdnje, iskustva i optuzbe izneli i bili sasvim svesni i zdrave pameti ili mozda u stanju psihickog rastrojstva ili pak pijani i drogirani u momentu pisanja posta, morate stajati iza svoje napisane reci. U razgovoru oci u oci sa osobom ne mozete "obrisati" ono sto ste rekli i praviti se da se nista nije dogodilo, ne moze ni ovde. Od sada nema nikakvih brisanja tema i postova osim standardnog ciscenja smeca, zastarelih tema i oglasa na zahtev postavljaca oglasa. Svako kukanje sa ovom tematikom na pp modova i admina ce se smatrati bezobrazlukom (to ako ste svesni, ako su ostale navedene stavke forum vam je najmanji problem).
I par reci o deaktiviranju naloga, posto tu ima nekih nedoumica. Kada odlucite da napustite forum (onako teatralno, posto u danasnje vreme vise nije dovoljno jednostavno ne dolaziti na isti) shvatite da vam se nalog i postovi ne brisu. Nalog ce vam biti deaktiviran, username i sve sto ste napisali ce ostati dok je foruma. Kao sto ste skontali, deaktivacija je vid borbe protiv nagona da se ponovo ulogujete, stiti virtuelnog Vas od pravog Vas. Imajte u vidu da ce nakon deaktivacije svaki vas novi nalog biti smatran za dupli i kao takav banovan.

Hvala na paznji.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest