Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Borko2112 wrote:Svirao san na Epiphone les paul - u, i zvuk mi se onako svideo a sa druge strane jurio sam Epiphone SG G400 po svim prodavnicama u BG - u i naleteo sam samo na Goth u MitrosuA inače uspeo sam da je držim u rukama nekih 15 min (Uzeo od nekog klinca) i vrat me je oduševio (dok mi je na Les paulu bio nekako puniji ili bolje rečeno debeo
). Nego koja je to fora sa lepljenim vratovima na Epiphonima? Slabo sam upućen?
Ma imam ih poprilično, ali niko nema nameru da se dovlači ovamo u skorije vreme, odustao sam od kupovine polovnog mim strata jer kako sam već naveo nemam pojma u šta da gledam kada ga kupujem (Manjak iskustva a i ovi moji nisu ništa boljiognjen93 wrote:Borko2112 wrote:Svirao san na Epiphone les paul - u, i zvuk mi se onako svideo a sa druge strane jurio sam Epiphone SG G400 po svim prodavnicama u BG - u i naleteo sam samo na Goth u MitrosuA inače uspeo sam da je držim u rukama nekih 15 min (Uzeo od nekog klinca) i vrat me je oduševio (dok mi je na Les paulu bio nekako puniji ili bolje rečeno debeo
). Nego koja je to fora sa lepljenim vratovima na Epiphonima? Slabo sam upućen?
Ali svaki lp pa i gipsonov ima puniji vrat, to je kao neka fora..... A mozda je cena u Srbiji malo veca oko 150 e u odnosu npr http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_paul_standard.htm, jel imas mozda nekog preko grane, Madjarska, Nemacka....? , Slovenija ti slabo pase jer cene nisu nesto drasticno nize........... U koj off ali stvarno mnogo bi ti pomoglo kada bi ti neko u inostranstvu kupio i doneo gitaru...
U prostoriji u kojoj vežbamo ja sviram na fenderu 212r pa otud mi i ideja da ga kupim, a sa druge strane kao hoću da dam neku malo veću kintu za gitaru (Izgleda da nemam pojma ni sam šta hoćuGuitar_thrill wrote:Broko za kucnu varijantu ti je dovoljno i 1watt ....bolje ta pare sto si mislio da odvojis za marshalla pametnije ulozi...
nemoze to da stane u 60 000Funkomat wrote:I ja ti predlazem MIM fendera + Lapmasa.
pazi u svakom slucaju da kupujes tranzistorca od 30w je bacanje para....ili daj sve za gitaru onda, ili uzmi neko pojacalo od 60-100w...ja imam tog Lejnija od 120W LV300, i preglasno je, imas LV100 od 60W kontam da je to ok....Borko2112 wrote:U prostoriji u kojoj vežbamo ja sviram na fenderu 212r pa otud mi i ideja da ga kupim, a sa druge strane kao hoću da dam neku malo veću kintu za gitaru (Izgleda da nemam pojma ni sam šta hoćuGuitar_thrill wrote:Broko za kucnu varijantu ti je dovoljno i 1watt ....bolje ta pare sto si mislio da odvojis za marshalla pametnije ulozi...) Užas!
Definitivno si upravu, pucam na Fender 212r koji je u Mitrosu 28.000 din ili na Lanley koji je na popustu u Music media centru ili možda čak i u Mitrosu (Videću šta mi se više svidi), uh dobro jeGuitar_thrill wrote:pazi u svakom slucaju da kupujes tranzistorca od 30w je bacanje para....ili daj sve za gitaru onda, ili uzmi neko pojacalo od 60-100w...ja imam tog Lejnija od 120W LV300, i preglasno je, imas LV100 od 60W kontam da je to ok....Borko2112 wrote:U prostoriji u kojoj vežbamo ja sviram na fenderu 212r pa otud mi i ideja da ga kupim, a sa druge strane kao hoću da dam neku malo veću kintu za gitaru (Izgleda da nemam pojma ni sam šta hoćuGuitar_thrill wrote:Broko za kucnu varijantu ti je dovoljno i 1watt ....bolje ta pare sto si mislio da odvojis za marshalla pametnije ulozi...) Užas!
Jako su lepog izgleda ali nisam imao priliku da probam nijedan model, ima li neko iskustva sa Schecter diamond omen 6? Čini mi se da sam pročitao negde na forumu da su više metalski orjentisane? Možda grešim?bokicasa wrote:pogledaj schecter gitare a nikog od nas nemoj da slusas!nastavi kao sto si krenuo da obilazis i bice sve ok,a ovi saveti samo neka budu eventualna pomoc!
Moze u onih 80 000 sto je Nemanja pominjao. Ovih 60 + proda trenutnu opremu...Duane wrote:nemoze to da stane u 60 000Funkomat wrote:I ja ti predlazem MIM fendera + Lapmasa.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest