Evo malo da parimo ochi.
Koje "gitare" Ameri imaju??
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ma ne opterećujte se time. Prvo, Thegearpage je odličan gitarski forum gde sam dosta toga naučio, ali je i mesto za neke snobove i egzibicioniste. Drugo, takvih tipova ima i kod nas, većinom su u pitanju trgovci, ali ima i kolekcionara. Za mnoge (kao i za mene) ovo je jedan lep, ali nimalo jeftin hobi (ima li jeftinih?). Jedno takvo poznanstvo našeg trgovca ispalo je dobro za mene jer sam se nasvirao lepih Gibsona, Alvareza, ređih Fendera i slično.
LOOOL - ne bi uzeo ni jednu sa prve strane - nisu za metal + nemaju Floyd...
Ja da imam milione uzeo bi 2 ESP Alexi Laiho (za D i droped C stim), 2 Jackson RR-a(isti stimovi), nekoh MH ESP-a, i nekog Ibanez-a...
Ali posto nemam milione razmisljam normalno, pa mi je i moj Ibanez sasvim zadovoljavajuc.
Ja da imam milione uzeo bi 2 ESP Alexi Laiho (za D i droped C stim), 2 Jackson RR-a(isti stimovi), nekoh MH ESP-a, i nekog Ibanez-a...
Ali posto nemam milione razmisljam normalno, pa mi je i moj Ibanez sasvim zadovoljavajuc.
Ovako nesto mogu sebi da priuste samo kolekcionari, bogatasi i pre svega ljudi koji zaradjuju bavljenjem muzikom. Ne verujem da bi nemuzicar bio toliki fan da skuplja gitare, to nije ni jeftin ni isplativ sport za takve.
A muzicari i jesu kolekcionari i to one najgore vrste, ja imam jos uvek sve vrecice zica koje sam kupovao i dosta raznih oblike trzalica.... jer to mogu da priustim da "skupljam". Skupljao bih i gitare...ali, avaj, ali...
A muzicari i jesu kolekcionari i to one najgore vrste, ja imam jos uvek sve vrecice zica koje sam kupovao i dosta raznih oblike trzalica.... jer to mogu da priustim da "skupljam". Skupljao bih i gitare...ali, avaj, ali...