LP za power metal? Ja ne znam josh ni jednog power metalca da svira LP.
GITARA 600 eura
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa dobro, ipak mi ovde prichamo o novim gitarama. Ja sam mishljenja da uzme gitaru sa floydom, pa iako ga ne koristi, ne bi trebao imati ni izbliza slichne posledice kao ti, a ako ga pozeli korisiti moci ce.
Floyd mozesh da blokirash, tako da ono... ukljuchi-iskljuchi. 
- KnightOfDoom
- Site Admin
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ok, stvarno sam se nalozio na s470, kad sam pozvao u mitros rekli su mi da trenutno nemaju cene i da pogledam na Ibanezovom sajtu za Nemacku i da na njihove cene dodam pdv tj. 18%. Fazon je sto ja imam slogiranu dial-up vezu pa bi mi za skidanje njihovog kataloga trebalo jedno 5 casova. Kada sam pogledao na drugim nemackim sajtovima cena je bila 590 eura + glupi pdv = 700eura. Sada s470 ispada malo mnogo skuplji. Jeste da sam zahtevan ali da li bi neko mogao ovo da proveri? 
- KnightOfDoom
- Site Admin
- KnightOfDoom
- Site Admin
Kako se prica po Ibanezovom forumu Xiphos je odlican, jos uvek ga nisam video uzivo. Dobri magneti (dimarzio ih radio za tu gitaru), drvo, neckthru konstrukcija. Edge III je "dovoljno dobar" , kako stoje stvari ZR se jos dugo nece pojaviti na gitarama van S serije... 
Jedina zamerka je polozaj strap buttona, cak su se neki zalili da im je gitara dosla bez njih, samo rupa na mestu gde bi trebali da stoje.
Jedina zamerka je polozaj strap buttona, cak su se neki zalili da im je gitara dosla bez njih, samo rupa na mestu gde bi trebali da stoje.
Ako tek pocinjes da sviras onda ti ne preporucujem da uzmes taj xpt700 samo zbog boljih magneta... Kasnije ces odluciti i shvatiti kakav zvuk zelis, a samim tim ces i znati koji magneti ti trebaju...
Ako bi ga kupio samo zbog magneta nemoj, ako je nesto drugo u pitanju onda to navedi(npr. dizajn ti se svidja i sl.)...
Ako bi ga kupio samo zbog magneta nemoj, ako je nesto drugo u pitanju onda to navedi(npr. dizajn ti se svidja i sl.)...
Pazi ovako...
Ja cu da ti kazem koju gitaru da kupis. "Ovu"... nema bolje od nje.
Controld, stvarno nam nije problem da na ovu temu napisemo 1500 clanaka i pomenemo sve moguce gitare i modele koje postoje, ali!!!
Niko od nas ti ne moze reci sta da kupis precizno. Svako ce imati neku gitaru koja jenjemu ili nekolicini favorit, dok ce drugi clan opet imati nekog drugog favorita. Postaviti pitanje tipa "Koju gitaru da kupim do 600 evra" je toliko rastegljivo pitanje da se o njemu moze raspravljati godinama, plus sto ce u medjuvremenu izaci jos toliko modela pa ce biti jos 3000 postova sa predlogom sta da kupis...
Imas pare...
idi u prodavnicu...
probaj neke gitare koje ti se dopadnu na oko....
izaberi dva-tri modela...
pitaj nas koji od njih je najbolji u odnosu cena kvalitet...
izvuci iz nasih postova sta zelis i
KUPI SVOJU PRVU GITARU.
A onda posle tri-cetri godina, ces reci... hej, ova gitara ima losu distorziju, los vrat, budjavu elektroniku....i kupices gitaru koja ti vise odgovara.
ne znam tacno stih ali pokusacu da ga parafraziram i dacu ti sazeto ceo moj post.
Nemojte cekati savrsenu ljubav, jer dok cekate savrsenu ljubav, prava ce proci pored vas, a necete je primetiti...
Izvini, ali ovde vec imas pet-sest predloga sa tndencijom da ih bude vise....
Ja cu da ti kazem koju gitaru da kupis. "Ovu"... nema bolje od nje.
Controld, stvarno nam nije problem da na ovu temu napisemo 1500 clanaka i pomenemo sve moguce gitare i modele koje postoje, ali!!!
Niko od nas ti ne moze reci sta da kupis precizno. Svako ce imati neku gitaru koja jenjemu ili nekolicini favorit, dok ce drugi clan opet imati nekog drugog favorita. Postaviti pitanje tipa "Koju gitaru da kupim do 600 evra" je toliko rastegljivo pitanje da se o njemu moze raspravljati godinama, plus sto ce u medjuvremenu izaci jos toliko modela pa ce biti jos 3000 postova sa predlogom sta da kupis...
Imas pare...
idi u prodavnicu...
probaj neke gitare koje ti se dopadnu na oko....
izaberi dva-tri modela...
pitaj nas koji od njih je najbolji u odnosu cena kvalitet...
izvuci iz nasih postova sta zelis i
KUPI SVOJU PRVU GITARU.
A onda posle tri-cetri godina, ces reci... hej, ova gitara ima losu distorziju, los vrat, budjavu elektroniku....i kupices gitaru koja ti vise odgovara.
ne znam tacno stih ali pokusacu da ga parafraziram i dacu ti sazeto ceo moj post.
Nemojte cekati savrsenu ljubav, jer dok cekate savrsenu ljubav, prava ce proci pored vas, a necete je primetiti...
Izvini, ali ovde vec imas pet-sest predloga sa tndencijom da ih bude vise....
Upravo tako, sa Ibanezom ne mozes da pogresis. Gitara radi dobro, svirljiva je i za Power koji ti sviras je sasvim dovoljna. Medjutim ako pozelis da promenis pravac takodjec es imati saveznika u Ibanezu, jer je jako raznovrsna gitara. A od kusura koji ti ostane, a ostace ti pristojne pare, kupi neku finu pedalu ili zastekaj za pojacalo.Critical wrote:A opet ako bas zelis sve da roknes na gitaru ,mogu da ti predlozim ovo sto ja trenutno posedujem ,a to je Ibanez Rg 350 DX ,jos ce da ti ostane i kusura ,i to lepog kusura.