Ovo ti je moja preporuka za Strat.Procitaj specifikacije na sajtu
Koje magnete staviti na Fender Stratocaster (Japan)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tHe bLuEsMaN
Re: Koje magnete staviti na Fender Stratocaster (Japan)
http://www.fender.com/products//search. ... 0992115000
.
Pa.... to je dobro! To su već podnošljive cene.progg wrote:U mitrosu, komplet:ndv wrote:a da komplet Texas Specials magneta košta oko 24000. Za te pare možeš da uvezeš komplet Kinman magneta sa sve transportom i carinom.
Fender Custom Shop texas specials
Fender Custom Shop 69's
Fender Custom Shop 54's
kosta 19.350 dinara (ja sam, pre par dana u prodavnici Mitros u Nishu, video ta tri kompleta). Moja preporuka je: Fender Custom Shop 54's.
Kad sam ja pre dve godine uzimao Dankane kod njih, komplet Texas Specials-a je koštao oko 20000, a, posle toga je njihova cena u inostranstvu skočila sa 175 na 210 dolara, pa sam ih prošle i ove godine viđao po ceni koju sam naveo. Ako je cena za komplet negde ispod 20000, to još i može da se proguta.
- Rocket Roll
Tri SSL-1 koštaju oko 16000, a tri "tradicionalna" DiMarzija koštaju oko 13000. Čisto da se spomene, ako i budžet treba uzeti u obzir.progg wrote: U mitrosu, komplet:
Fender Custom Shop texas specials
Fender Custom Shop 69's
Fender Custom Shop 54's
kosta 19350 dinara...
HVALAshule wrote:sinisa88 wrote:Uzeo sam ga pre par dana.shule wrote:Kad si bre kupio Strata. Daj slike. x)
Ma isti je k'o moj.Cestitam.
Hvala vam ljudi puno na savetima
E, dade mi drug neka dva stock magneta sa njegovog meksickog strata da probam, ali su i to keramicki magneti (doduse drugaciji od mojih). Da li da se uopste trudim da ih stavljam?
dasinisa88 wrote:Hvala vam ljudi puno na savetimaE, dade mi drug neka dva stock magneta sa njegovog meksickog strata da probam, ali su i to keramicki magneti (doduse drugaciji od mojih). Da li da se uopste trudim da ih stavljam?
- Rocket Roll
nesinisa88 wrote:Hvala vam ljudi puno na savetimaE, dade mi drug neka dva stock magneta sa njegovog meksickog strata da probam, ali su i to keramicki magneti (doduse drugaciji od mojih). Da li da se uopste trudim da ih stavljam?
- Highway One
Ja dajem
za klin magneta sa mex-i strata 
Ali da treba te magnete da stavi
, po meni su ok , ako hoce da proba , moze .
Ali verujem da ima boljih fender, DiMarzio i Seymour Duncan magneta
Ali da treba te magnete da stavi
Ali verujem da ima boljih fender, DiMarzio i Seymour Duncan magneta
Rocket Roll wrote:nesinisa88 wrote:Hvala vam ljudi puno na savetimaE, dade mi drug neka dva stock magneta sa njegovog meksickog strata da probam, ali su i to keramicki magneti (doduse drugaciji od mojih). Da li da se uopste trudim da ih stavljam?
Kristijan wrote:![]()
a jbg, mlad sam neiskusan, al mi ovi obicnji magneti od meks strata skroz ok... a plus je sto bi ih lik dobio dzabe koliko razumem 
OFFF...
A kako to bre, dok ne napune 18 godina - sve znaju,popili svu pamet sveta... a kako udju u punoletstvo odmah je... MLAD SAM .. neiskusan.. sta cu jadan KLINAC SAM... c, c, c, c....
Duane covek, malo se zezam... nemo' se ljutis...
A kako to bre, dok ne napune 18 godina - sve znaju,popili svu pamet sveta... a kako udju u punoletstvo odmah je... MLAD SAM .. neiskusan.. sta cu jadan KLINAC SAM... c, c, c, c....
Duane covek, malo se zezam... nemo' se ljutis...
istina
ma de da se ljutim 
Pa verovatno je provalio koje priče najbolje prolaze kod iskusnih teta...dejankuki wrote: a kako udju u punoletstvo odmah je... MLAD SAM .. neiskusan.. sta cu jadan KLINAC SAM...
- Rocket Roll
Ma, takve jeftine keramike već ima ugrađene. Ako mu ove smetaju - a i meni su smetale na isti taj način, užasno raspadanje na drajvu - smetaće mu i ti magneti koje je dobio.Duane wrote:...al mi ovi obicnji magneti od meks strata skroz ok...
(Za moje uši magneti sa Squier Standarda čak rade za nijansu bolje od standardnih meksičkih keramika. YMMV.)