Custom Les Paul Custom

Mahagoni ledja, mahagoni top, mahagoni vrat (nefinisiran), ebony fretboard, emg (u drugoj verziji neki drugi magneti, mozda gibsonovi), crni hardver, boja bordo, LP custom inlay-i i binding (sa obe strane tela i na glavi)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
viewtopic.php?f=20&t=8936mislim_stvarno wrote:
Custom Les Paul Custom![]()
Mahagoni ledja, mahagoni top, mahagoni vrat (nefinisiran), ebony fretboard, emg (u drugoj verziji neki drugi magneti, mozda gibsonovi), crni hardver, boja bordo, LP custom inlay-i i binding (sa obe strane tela i na glavi)
E to,hvala na objasnjenjuRocket Roll wrote:Džindžer lupa bubnjeve, Džek svira bas. Ja sam ih pomešao, pa se sad šalim na svoj račun
da smo nastavili, jos bi pomislio da je Clapton bubnjarEnterprise wrote:E to,hvala na objasnjenjuRocket Roll wrote:Džindžer lupa bubnjeve, Džek svira bas. Ja sam ih pomešao, pa se sad šalim na svoj račun![]()
Da, znam.guv'nor wrote:viewtopic.php?f=20&t=8936mislim_stvarno wrote:
Custom Les Paul Custom![]()
![]()
Pa to... Meni je par meseci srednji magnet bio potpuno u pickguardu.Guitar_thrill wrote: do skoro sam cak razmisljao da skroz spustim srednji magnet da mi ne smeta
Haralampije wrote:
Ja bih ovaj paket gitarica.Nadam se da znate cije su.![]()
LazaRocker wrote:Haralampije wrote:
Ja bih ovaj paket gitarica.Nadam se da znate cije su.![]()
![]()
prem da ovaj Danelectro ima nevidjeno bljutav zvuk... Mislim mogo je pejdz White summer da svira i na akustari.
[youtube]YGLDZJZbZDE&feature=related[/youtube]
cisto da se zna da to nije sve
apsolutnoDzOnI123 wrote:
![]()
![]()
... savrsenstvo bez mane !!! XD
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest