Lepo je kad nekome finansije to dozvoljavaju...alzo wrote:imam neki cudan fetis da ne prodajem gitare tako da ih sad imam onoliko........

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Lepo je kad nekome finansije to dozvoljavaju...alzo wrote:imam neki cudan fetis da ne prodajem gitare tako da ih sad imam onoliko........

ma nisu to neke skupe gitare osim telekastera koji je rucni rad.....mislim_stvarno wrote:Lepo je kad nekome finansije to dozvoljavaju...alzo wrote:imam neki cudan fetis da ne prodajem gitare tako da ih sad imam onoliko........

(mozda zato podsvesno hejtujem sve Les Paulike djitrice), prvo sam je svirao na Akai muzickom stubu, preko deck-a, stim sto sam tripovao da je prshtanje zvucnika u stvari distorzija i pokusavao na njoj da odsviram "Money for nothing". Da da , bilo je to davne mislim '86
 (mozda zato podsvesno hejtujem sve Les Paulike djitrice), prvo sam je svirao na Akai muzickom stubu, preko deck-a, stim sto sam tripovao da je prshtanje zvucnika u stvari distorzija i pokusavao na njoj da odsviram "Money for nothing". Da da , bilo je to davne mislim '86   svet je bio josh uvek mlad i pun mogucnosti, od muzickih radnji u tadasnjem Beogradu  postojala je samo Pro Musica u Cika Ljubinoj, jos jedna na Terazijama i po neki komision. Posle sam dobio i prvo pojachalo bilo je to neko ogromno narodnjacko FBT koje je imalo samo clean kanal, dodushe imalo je sasvim ok tremolo built in, ali sam to provalio tek kasnije. Tako da ono, Maya plus to pojachalo zamalo da je uticalo da zamrzim elektricnu gitaru za stalno. Posle su doshle i mnoge prelepe djitrice ovo je samo bio pocetak al eto ...prva djitrica se uvek pamti
 svet je bio josh uvek mlad i pun mogucnosti, od muzickih radnji u tadasnjem Beogradu  postojala je samo Pro Musica u Cika Ljubinoj, jos jedna na Terazijama i po neki komision. Posle sam dobio i prvo pojachalo bilo je to neko ogromno narodnjacko FBT koje je imalo samo clean kanal, dodushe imalo je sasvim ok tremolo built in, ali sam to provalio tek kasnije. Tako da ono, Maya plus to pojachalo zamalo da je uticalo da zamrzim elektricnu gitaru za stalno. Posle su doshle i mnoge prelepe djitrice ovo je samo bio pocetak al eto ...prva djitrica se uvek pamti   

ovako nešto
 ovako nešto

Meni ovo lici na deciju igracku, sa svim ovim preklopnicimanebojsak wrote:Moja bila ovakva, samo ful crna
 Bez uvrede
 Bez uvrede 

Prva i poslednja sa Floydom.
 Prva i poslednja sa Floydom.
 a ja sad dosao i gleam kad pre 4 strane napisane vec
 a ja sad dosao i gleam kad pre 4 strane napisane vec   pa i pretpostavljao sam da je neko vec otvorio ovu temu
 pa i pretpostavljao sam da je neko vec otvorio ovu temu  
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest