Dakle
1. nije problem sto je pitao... ok vec bi mu neko nesto rekao.. ali je malkice nabusit... tipa "mrzi me da se akam po search"..
2. ima miliJon ipo tema o toj famoznoj prvoj kupovini... mada.. moj stav.. ionako ce da kupi neku (bilo koju gitaru) i da je "preraste" za dve-tri-pet godina i trazice neku bolju.. ok toje sasvim normalan razvojni put jednog sviraca.. ali sve sto treba da uradi jeste, da potrazi po forumu, na kome ima sigurno 50 tema.. i da vidi nekih tri cetri modela... a onda da pita nesto..
Kada ljudi vide da je neko malo trazio i pomucio se da potrazi informacije, svi ce mu dodatno pomoci...
3. bilo kako bilo opet mora SAM da proba bilo koju gitaru i da SAM odluci... ono na onoj temi su samo neke smernice..
4. ovo jeste forum, i tu smo da pomognemo. Ja cu uvek.. ali stvarno... kao sto rekoh, neka lepo pita i komunicira sa nama i dobice sve odgovore..
5. brza pitanja su.. "hey ljudi, imam priliku da kupim XXX gitaru za YY para, valja li... hitno mi je jer jedrug sutra nosi u NS da je ponudi nekom liku.." a brzi odgovor je "kupi" ili "Nemoj da kupujes"...
6. jbga.. ajde opet da zamolim, dajmo smirimo loptu i spustimo strasti... i ... da bude sve kako dolikuje..
7.

8A Shule, nemo' se utepujes...