Ne bih ja mnogo podizao te vintage magnete, hoće da bude neprijatan zvuk. Tanak i kreštav. Ono, stvar ukusa, ali ja više volEm kada su malo spušteniji, lower output mi je uvek zvučao nekako drvenije i prirodnije.
Spuštanjem samo te žice ćeš smanjiti njenu glasnoću, znači opet ništa. Podizanjem ćeš je
pojačati, ali nije fora da bude visočije postavljena od e i g žice, izaziva neprijatnost pri sviranju.
Za početak, nasetuj sva sedla tako da prate radijus koske/pragova, sam se odluči čega, spusti sve magnete, onda nameštaj bridge magnet do trenutka dok sve žice ne krene da pojačava ujednačeno i do trenutka kada ti se svidi šta dobijaš iz nji'.
Bas stranu uvek podižem do trenutka kada krene lagano da prducka (da 'prostite) pri jačem okidanju. Zatim ujednačiš teble stranu da bude otprilike iste glasnoće kao i bas. (ne treba preterivati sa podizanjem magneta kod tanjih žica, jer u live situaciji 'oće da otkine glavu od oštrine - bar prva 4 reda publike uvek najebadu

)
Posle toga setuješ ostala dva magneta tako da pri promeni na switch-u dobijaš samo drugačiji odziv basa i trebla, a ne da ispadne kao da menjaš gitare pri svakom kliku.
E sada, ovo sve je zasnovano na Odokativnoj Metodi Merenja, sa milimetrima baratam samo na papiru, izbegavam ih u praksi.
Hope this helps.