Problem (shit happens)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- LazaRocker
Problem (shit happens)
ovako. ukljucim SX-a u Marshalla, prebacim na clean, i ono prc. cujem nenormalno iritirajuce sustanje. i dalje se cuje zvuk gitare, ali susti pa ubija. i to susti samo kada sviram. tokom sviranja varira intenzitet sustanja. e sad neki moj licni utisak je da najvise susti kad je switch na neck magnetu i kad mi je ton potenciometar na gitari odvrnut do kraja, ali se sustanje cuje i na ostalim pozicijama, i bez odvrnutih potenciometara. promenio sam kabl i nista. menjao sam i visinu svih magneta i pravio razne kombinacije i opet nista. susti i na overdrajvu ali se to ne primecuje toliko valjda zato sto i sam overdrajv ima neki svoj noise, pa se tu pomalo kamuflira.
what do i do?
i da sad sam ponovo ukljucio pojacalo i sviram, sad dosta slabije susti, a nista nisam radio.
what do i do?
i da sad sam ponovo ukljucio pojacalo i sviram, sad dosta slabije susti, a nista nisam radio.
- LazaRocker
Re: Problem (shit happens)
dal je moguce da niko ne moz da mi pomogne?
Evo ja se javljam da ti pomognem, samo ne znam kako.
Kazes da si promenio kabel. Da li si probao neku drugu gitaru ili bilo sta drugo?
Pozdrav

Kazes da si promenio kabel. Da li si probao neku drugu gitaru ili bilo sta drugo?
Pozdrav
otvoris i tamburu i pojacalo, vidis da nije gdje masa otkacena, probaj u nekoj drugoj uticnici u kuci...
- Haralampije
Jel ti upaljeno jos nesto od uredjaja u blizini,dok susti-TV,komp,radio ,osvetljenje i sl,gde stekas pojacalo,direktno u steker ili u razvodnik.imas li uzemljenje...pa onda kakva je izolacija na gitari(mozda bi mogao da shieldujes s metalnom folijom unutrasnjost),mozda su magneti krsh...u krajnjem slucaju postoje noiseless magneti pa pokusaj s njima,ako nista ne pomaze.
promeni bakteriju
odakle u SX-u i Marshallu baKterijaStalker wrote:promeni bakteriju

ja sam zvanično legenda foruma
Probaj sa drugom djitrom ...
.. 

- LazaRocker
e a stvarno ste legendarni da probam sa drugom djitrom pa da utvrdim da mi ova ne valja jer vec sumnjam u to...DzOnI123 wrote:Probaj sa drugom djitrom .....

pozeljno bi bilo da je ta druga djitra ukradena inace tvoj predlog pada u vodu.

Nikad se ne zna ... ja sam danima mislio da mi je s****** pojacalo a na kraju je bio s***** onaj ulaz u djitru 

- LazaRocker
takve stvari sam naucio da raspoznajem posle godinu dana sviranja, ovo mi je totalno nepoznato... a kasno je sad da pokusavam bilo sta. probacu sutra sve kombinacije koje ste stavili pa cu da javim jel funkcionise.DzOnI123 wrote:Nikad se ne zna ... ja sam danima mislio da mi je s****** pojacalo a na kraju je bio s***** onaj ulaz u djitru

Predji na akustaru!LazaRocker wrote:dal je moguce da niko ne moz da mi pomogne?
Bozha wrote:Predji na akustaru!LazaRocker wrote:dal je moguce da niko ne moz da mi pomogne?