Awwww momchici raznezhili ste me kako ste se angazhovali
Prvo je valjda trebalo da objasnim shta ja to kao volim da sviram, u sushtini je to kao neki prog rock sa post rock experimental ambient jazzy uticajima, u svakom sluchaju zhelim fixni bridge i hum u bridge zarad povremenih masnih delova u svirci i solo-a, sve ostalo je opciono. Npr dobio sam ponudu preko KP da se menjam za sledece
http://www.peavey-eu.com/product_detail ... key_d=4518
telo basswood, vrat maple...Ugradjeni su DiMarzio Steve Vai Breed magneti u neck-u i bridge-u, DiMarzio potovi, Fender jumbo frets...
medjutim o tome ni ne razmishljam zbog licenced floyd rose-a

a i ovako mi gitra nije bash neshto...
Dalje, telci sa dva huma i te kako jesu telci i kul gitare,niste me dobro shvatili i pored kila smajlija

ja Thinline OBOZHAVAM, znachi imacu ga obavezno kad-tad! Zapravo to je i neki plan trenutno(jer sam shvatio da i nemam neki izbor kod nas, a i considering the prices), da ne kupujem all arounder, iako ima zaista zanimljivih Carvin Godin i drugih gitara, vec da brate lepo kupim neshto provereno mahagony vintage tipa Gibson LP Studio, ili SG, dok i dalje imam izlete u te malo agresivnije forme muzichkog izraza

, a da posle shtekam pare za Thinline ili neshto slichno, dakle totalni opozit, mapple fretboard, telo alder/ash, sparkling sounding neck pickup the ultimate fender tele twang.

Ne znam, jednostavno nikada chovek koji ima allarounder nije potpuno zadovoljan, ako su mu apetiti rasuti na vishe strana, uvec ce patiti ka pravom fender zvuku, ili pravoj masti, ili, ili, ... Za moje trenutne potrebe, mislim da mi je pametnije da uzmem neshto kvalitetno, ali usmerenije, if y'all smellin me mojo right...jbg, stvarno nije neki izbor, malopre sam chisto jer mi je usput, bio do Music Media Centra, nijedna gitra mi nije privukla pazhnju, eventualno PRS SE Singlecut stoptail bridge, ali nisam je probao. Probao sam Gibson SG Special, i prilichno me se svidela, kakav vintage vrat, i neverovatno lep clean zvuk zaista, neck peva, a najvishi pragovi se sviraju prelako, tako je sve podredjeno ergonomiji sviranja, gitara je kao pero, ono je smeshno koliko je laka, ochekivao sam da je laka, ali onoliko...
shto se tiche Schecter-a meni se dopadaju njihove gitre, probao sam nekoliko medju njima i C1 Plus i bio sam prilichno prijatno iznenadjen. Vrlo lep i prijatan clean, na drive ga nisam neshto drndao, ali playability i izrada, sustain, i bash taj neki clean zvuk njegov, ostavili su utisak ne mogu da kazhem da nisu. To je meni jako jako bitno zapravo, clean zvuk neke gitare, bitnije od drajva.