Pomoc oko izbora gitare za metal do 450e
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pomoc oko izbora gitare za metal do 450e
Dobar ti avatar ciro! 

dr boogeyUP_THE_IRONS wrote:E izvinjavam se,nisam bio pri netu,pa su moja dva druga postavljala neke teme,zeznuli se,pa stavili obojica nesto.....ako moze to da se obrise,obrisite ili mi recite kako da obrisem,jer ja ne znam....... a odlucio sam da ne menjam magnete,ni nista..... nego su sad u igri RockTron Zombie vs Dr. Boogey Rectifier vs. MXR(neki mxr nzm koji) ... znaci uzecu neku od ove 3 sigurno,sad samo da mi kazete otprilike zbog marke,ovo ono...? hvala

-
Da,tu sam i ja hteo,samo nisam nasao na youtube-u ni jedan video s tom pedalom.......moram ovako da je probam.......a para bih dao...100e max..a ovaj boogey je 100,a rocktron 45......
- mislim_stvarno
http://www.youtube.com/results?search_q ... oogey&aq=1UP_THE_IRONS wrote:samo nisam nasao na youtube-u ni jedan video s tom pedalom

-
Kucao sam to,al nije izbacilo nista slicno kao sto ova izgleda pa sam mislio da to nije to..... ova izgleda ovako

- mislim_stvarno
Te pedale se ne proizvode serijski, nego je moguce samo da je narucis od ljudi koji je rade, ili da je sam napravis. Potrazi na forumu, lako ces naci ko je pravi, pa kontaktiraj ljude, raspitaj se.