City Express WRECKAGE!!!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

rockozaurus

Re: City Express WRECKAGE!!!

Post by rockozaurus » 19 Jul 2010, 10:49

Nekada, kada su bila bolja vremena, sve se resavalo jednom carobnom reci, a koja nije "abrakadabra", vec trzisna inspekcija.Ne znam kako je sada, nisam imao skoro razloga das ih spominjem...

Jackson

Post by Jackson » 19 Jul 2010, 16:43

rockozaurus wrote:Nekada, kada su bila bolja vremena, sve se resavalo jednom carobnom reci, a koja nije "abrakadabra", vec trzisna inspekcija.Ne znam kako je sada, nisam imao skoro razloga das ih spominjem...
Pa ispricaj nam razlog!

rockozaurus

Post by rockozaurus » 20 Jul 2010, 07:02

Razlog?Bilo je razloga, doduse ne u takvoj kolicini kao danas, ali bilo je...Recimo, odnesem sat na popravku,odem da ga podignem kada je bio gotov a sajdzija mi trazi duplu cenu od one za koju smo se dogovorili...Ja mu kazem:"Dobro, sad cemo da vidimo!"Odem u opstinu na kojoj on pripada, u tr.inspekciju, takva i takva stvar,tri inspektora sednu sa mnom u auto, i pravac sajdzija...Stizem tamo,inspektor kaze sajdziji da mi vrati novac, ljubazno se pozdravi sa mnom i zatvori vrata od SZR.Sta se posle desavalo ne mogu da vam kazem ali pretpostavljam.Bilo je jos slucaja ali da ne davim vise.Zelim ti da se sve brzo okonca u tvoju korist.

P.P. I ja sam mnogo puta slao gitare i opremu putem kurirske sluzbe i nisam imao problema.Radi se o drugoj firmi ali da ne pravim sada reklamu...

ID_cyber

Post by ID_cyber » 21 Jul 2010, 18:33

Mozda bi trebalo snimiti verziju na srpskom :)

Born_Dead

Post by Born_Dead » 04 Aug 2010, 02:18

planiram da pazarim pojacalo u novosadskom mitrosu,sta u najgorem slucaju moze da se desi pojacalu prilikom transporta ove firme?

xspaceman

Post by xspaceman » 04 Aug 2010, 02:52

Born_Dead wrote:planiram da pazarim pojacalo u novosadskom mitrosu,sta u najgorem slucaju moze da se desi pojacalu prilikom transporta ove firme?
valjda da ispadne iz kombija!?

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 04 Aug 2010, 13:46

Born_Dead wrote:planiram da pazarim pojacalo u novosadskom mitrosu,sta u najgorem slucaju moze da se desi pojacalu prilikom transporta ove firme?
Koliko znam, oni salju siti ekspresom. Meni su ponudili da posalju pojacalo preko njih ali nisam hteo da rizikujem pa sam seo u kola i sam ga pokupio. To i tebi preporucujem.

Born_Dead

Post by Born_Dead » 04 Aug 2010, 14:31

ja bih voleo,ali meni ono hitno ,i to bas bas hitno,kola su mi na popravci,plus to imaju u ns-u a ja sam iz jagodine,da je u bgu pa ajde,ali moracu da zovem bg mitros da pitam,da li imaju posto skoro sam zvao nisu imali....

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 04 Aug 2010, 14:37

Ja sam primio pojacalo iz leskovca aks-om, i radi kako treba. Nisu napravili sranje... Slao sam i kofer za gitaru u Kragujevac cini mi se, i isto je stigao u jednom komadu, ovo sto se desilo decku sto je postavio temu je stvarno baksuz, ali ja bih imao poverenja da nesto saljem/primam sto je u tvrdoj kutiji (pojacalo, gitara u koferu i sl...)

Born_Dead

Post by Born_Dead » 04 Aug 2010, 15:26

eeeeee,pitanje je kako pakuju behringer gmx212.....i bas zbog toga sto je tesko neki idiot da se ne nadje da ga baci onako ko kad ga boli *****

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 04 Aug 2010, 16:49

pa, ne znam koliko velika zivotinja moras biti da bi bacao pojacalo od 30kg tako da se razbije... :mrgreen:

Post Reply