Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Uzmi neki photoshop i smanji, tako sam ja gotovo sve svoje avatare. 3 min. posla. Kad budes exportovao sliku smanji malo kvalitet, i to je to.

Hvala, ali to je i meni jasno. Samo što sam umesto 3 minuta pokušavao pola sata da nađem pravu kombinaciju piksela, piksela po inču, zatim kvaliteta kompresije kod čuvanja jpg slike, i da ga je*eš ne mogu da spustim ispod 10kb.
Dakle, sledeći saveti, anyone?
Dakle, sledeći saveti, anyone?
Probaj Microsoftov Image resizer (džabe je). Meni on često odradi to bolje od PS-a.
Sacuvaj sliku kao gif pa bi trebalo da radi 
A gitar necu da komentarisem

A gitar necu da komentarisem

E da, zaboravih gitaru da izvršipujem. 
Nisam postovao neko vrijeme, ali kad vidjeh onaj Funkomatov Blues Junior i PRS podjoše bale na usta. Svaka čas' ljudi!

Nisam postovao neko vrijeme, ali kad vidjeh onaj Funkomatov Blues Junior i PRS podjoše bale na usta. Svaka čas' ljudi!

GIF fora je savršeno odradila iz prvog pokušaja. Avatar promenjen, kako valja i trebuje.
Hvala još jednom na čestitkama

Hvala još jednom na čestitkama

- Hotstepper
Svima si nam zadao domaci... 

Hahaha... Nema tu nikakvog domaćeg
Svako teži nečemu drugom, nečemu svom...
Lično, želim PRS-a već godinama unazad (toliko dugo, da više ne mogu ni da se setim), i konačno se i to desilo.
Ali, šta znaš, vrlo lako može da se desi da se nikom prisutnom ne svidi zvuk kada je budete probali.
Samo znam da se meni sviđa. Meni dosta.

Lično, želim PRS-a već godinama unazad (toliko dugo, da više ne mogu ni da se setim), i konačno se i to desilo.

Ali, šta znaš, vrlo lako može da se desi da se nikom prisutnom ne svidi zvuk kada je budete probali.
Samo znam da se meni sviđa. Meni dosta.

- Dersu Uzala
U vezi avatara cenim. On se primio da se svi loze na PRSHotstepper wrote:Svima si nam zadao domaci...

+Hopkinse+, pod hitno moramo da se vidimo da bi mi pokazao par caka kako pronalaziš takve stvari.

Stvarno odakle izvlacite takve stvari 
Cestitke svima!

Cestitke svima!

bilo je ovo na KP nedavno samo sto je lik trazio cini mi se 500 jura, nadam se da nisi toliko dao.
- Hotstepper
ne, Dersu... Domaci u vidu ispuniti sebi veliku zhelju... (u mom sluchaju... tele.)Dersu Uzala wrote:U vezi avatara cenim. On se primio da se svi loze na PRSHotstepper wrote:Svima si nam zadao domaci....

Hehehe, može matori, odaću ti tajnu u zamenu za 2 ladna pivaguv'nor wrote:+Hopkinse+, pod hitno moramo da se vidimo da bi mi pokazao par caka kako pronalaziš takve stvari.![]()

Sa čovekom sam bio u ličnom kontaktu, on je profesionalni muzičar, stajao mu je u sobi 35 godina, zato je tako fenomenalno i očuvan. Jednostavno ga već godinama ne koristi a video je da se ja ložim ko majmun na takve stvari i odlučio se da mi proda. 150e sam ga platio, što je za ovaj model Binsona u ovom stanju bukvalno poklon, jer kada se pojave na ebay-u ovi 603 neispravni koštaju 1000$, a u ovakvom stanju 2000-2500$. Ovaj P.E. 603 je ekstra redak, pogotovo ovi lampaši, napravljeno ih je baš malo, a traženi su što za razliku od onog Echorec 2 zelenog imaju 390ms umesto 330ms. Moj je numerisan 174, nemam pojma koliko ih je napravljeno, ali ne puno više od toga. Kroz baš ovaj model je recimo sniman Time i još par stvari sa Dark Side Of The Moon-a baš zbog toga što ima duži time.majtimika wrote:bilo je ovo na KP nedavno samo sto je lik trazio cini mi se 500 jura, nadam se da nisi toliko dao.