Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Cestitke, hopkins! Eto, sad mozes (konacno) da sviras i Rush.

- Dersu Uzala
A Rush je, kao sto to svi vrlo dobro znamo, pocetak i kraj svega.
Em najveci srpski i jugoslovenski bend svih vremena koji je uspeo i na zapadu. Ubacili su dva stranca ali ne mari, ubacili su i Warriorsi onomad kad su se preselili za Kanadu pa se niko nije bunio.
Em najveci srpski i jugoslovenski bend svih vremena koji je uspeo i na zapadu. Ubacili su dva stranca ali ne mari, ubacili su i Warriorsi onomad kad su se preselili za Kanadu pa se niko nije bunio.
Haa. p'da.. ko ce se seca Slobe, Duleta, Douga i Zorana sem stare garde... khm.. kopf, kopf... nas meNtuzalema i njegove brace...

dersu el si kacio ti na forum neki klip svog sviranja?
- Dersu Uzala
Jednom davno. Nista specijalno. Nes moju plakatu na zid nalepiti
.
A voleo bi. Da zasviram i okacim nesto. Ne da me lepis na zid. Nema se vremena.
A voleo bi. Da zasviram i okacim nesto. Ne da me lepis na zid. Nema se vremena.
- Dersu Uzala
Sto kaze moj ortak, legendarni Zoda iz JAT-a, 'malo mladji od Dunava, malo stariji od mamuta...vrsnjak Deda Mraza'dejankuki wrote:Haa. p'da.. ko ce se seca Slobe, Duleta, Douga i Zorana sem stare garde... khm.. kopf, kopf... nas meNtuzalema i njegove brace...
![]()
![]()
P.S. Bio sam sa njima poslednji dan u Beogradu pre put. Nasli se ispred Slovenijasporta na Trgu Marksa i Engelsa da mi daju plocu za kanacko trziste i da se pozdravimo. Sa Slobom se jos uvek vidjam, sa ostalima nazalost ne, niti se oni medjusobno cuju izgleda.

Od pre 1h postao vlasnik ovog drajva
Čestitke
Super cena za tu pedalu!
Koristim klona, koji je zvučno prilično, ako ne i 100% veran originalu, i prezadovoljan sam. Jednostavno prelep zvuk. Da moram, zaista ne znam čime bih ga zamenio.
Koristim klona, koji je zvučno prilično, ako ne i 100% veran originalu, i prezadovoljan sam. Jednostavno prelep zvuk. Da moram, zaista ne znam čime bih ga zamenio.
Cestitam sloe!
I ja mislim da je odlican dil za odlicnu pedalu.
I ja mislim da je odlican dil za odlicnu pedalu.
- Dersu Uzala
Ako, jel. Nego, nema zvuka koji ovaj Aleksa nije iscupao iz doticnog. U jednoj pesmiRocket Roll wrote:ZnaĆi, uzeo si mi reĆ iz ustaDersu Uzala wrote: Jedino pojacalo ... koje me u zivotu zanima.Čestitam, Janko, zaslužio si ga!
Evo, za sladokusce, po mogucstvu preko dobrih uredjaja:
- milankatic
Ibanez grg170dx
Dve akusticne (30+)
Roland cube 15w
Boss ds2
Par kablova
Par trzalica
Jednu torbu
i kapodaster

Dve akusticne (30+)
Roland cube 15w
Boss ds2
Par kablova
Par trzalica
Jednu torbu
i kapodaster
Sta je ovo?! Zvuce kao Mejdeni na lsd-u bez pevachaDersu Uzala wrote:Ako, jel. Nego, nema zvuka koji ovaj Aleksa nije iscupao iz doticnog. U jednoj pesmiRocket Roll wrote:ZnaĆi, uzeo si mi reĆ iz ustaDersu Uzala wrote: Jedino pojacalo ... koje me u zivotu zanima.Čestitam, Janko, zaslužio si ga!
. Btw, to je ona high-gain verzija ( u to vreme), nesto 103-R or some shit. Ne'am bre pojma, mrzim me da guglam, high-gain je verzija.
Evo, za sladokusce, po mogucstvu preko dobrih uredjaja:
Evo svirasmo ga sinoć dobrano na probi. Pojačalo stvarno može da izvuče sve bukvalno, od predivnih razlaganja gde se njegov kvalitet najviše čuje na višim žicama, E-B-G, kada se te tri žice sviraju, jasnoća sa kojom se čuju i to nešto čudno u midlovima što se dešava je meni potpuno fascinantno, tako nešto nisam čuo ni na jednom drugom pojačalu, a svirao sam gomilu Fendera i Marshalla, ne kažem da radi bolje od tih pojačala, nego samo ima nešto skroz drugačije. Nisam svirao neki dobri matori Mesa Boogie, svirao sam dual rectifier nov na nekom koncertu, i esktra je dobro pojačalo, ali nije ni blizu ovome. A što se tiče hevi svirke, ufff... tu me je Hiwatt baš iznenadio. Ne može baš da dođe do Marshall Lead zvuka skroz, ali je tu negde na svoj fazon totalno. Kada se namesti na ivicu svog overdrajviranja i još upuca sa tube screamerom ili fuzzom preko toga, totalni haos, i onda samo na volume pot na gitari ga šetam od pobesnelog monstruma do najfinijeg mogućeg klina koji postoji. Stvarno druga dimenzija u odnosu na sve što sam svirao do sada...
Potvrdiće rock action i Nyarlathothep koji su prisustvovali celovečernjem drndanju.
Btw, volim Rush, a nisam ni imao pojma da je čovek našeg porekla i da je cepao Hiwatt. Znam da sada sviraju neka steam-punk modifikovana pojačala, neke hjuz en ketnere ili tako nešto.
Potvrdiće rock action i Nyarlathothep koji su prisustvovali celovečernjem drndanju.
Btw, volim Rush, a nisam ni imao pojma da je čovek našeg porekla i da je cepao Hiwatt. Znam da sada sviraju neka steam-punk modifikovana pojačala, neke hjuz en ketnere ili tako nešto.
- rock action
i-z-u-v-a kako radi. jao mama, kakva cistoca zvuka.
mozemo svi na forumu opusteno da proglasimo ovu kupovinu deal of the year

mozemo svi na forumu opusteno da proglasimo ovu kupovinu deal of the year