SG White
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: SG White
nije to u skymusic to sto tebi treba, mozda bi mogao posluziti ovaj Mini kaoss pad, ali zajebancija je to dzaba busis gitaru, bolej ga uzmes i stavis ispred sebe 

na Mini kaoss pad sam i mislio, a jer to bas komplikovano da se izreze gitara? uopste nemam ideju cime to moze da se uradi? a na koju foru radi kaoss pad? jer to povezano sa kompom?
uzmi finu gitaru i neki manji procesor, ima vremena za kaoss 

A koji procesor preporucujes?? i kako cene teku u tom delu? i koje pojacalo je dobro?
Ovo pitanje je suvise opsirno.Dida wrote:A koji procesor preporucujes?? i kako cene teku u tom delu? i koje pojacalo je dobro?
Moja preporuka je za pocetak sviras preko kompa. Imas programe kao Guitar Rig, i Amplitube, koji sadrze simulacije lampaskih pojacala i gomile efekata (dist, delay, chorus... itd). Ako imas iole bolje zvucnike imaces super zvuk, i posle nekog vremena kad skupis pare uzimaj neko pojacalo

Ako ti je bas mojo da uzimas pojacalo, za pocetak ce ti micro cube rolandov raditi posao, a on na sebi vec ima i neke efekte

Stanko wrote:Ovo pitanje je suvise opsirno.Dida wrote:A koji procesor preporucujes?? i kako cene teku u tom delu? i koje pojacalo je dobro?
Moja preporuka je za pocetak sviras preko kompa. Imas programe kao Guitar Rig, i Amplitube, koji sadrze simulacije lampaskih pojacala i gomile efekata (dist, delay, chorus... itd). Ako imas iole bolje zvucnike imaces super zvuk, i posle nekog vremena kad skupis pare uzimaj neko pojacalo
Ako ti je bas mojo da uzimas pojacalo, za pocetak ce ti micro cube rolandov raditi posao, a on na sebi vec ima i neke efekte![]()