SG White

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Solomon
Dimension 7

Re: SG White

Post by Solomon » 05 Oct 2010, 23:48

nije to u skymusic to sto tebi treba, mozda bi mogao posluziti ovaj Mini kaoss pad, ali zajebancija je to dzaba busis gitaru, bolej ga uzmes i stavis ispred sebe :)

Dida

Post by Dida » 06 Oct 2010, 20:18

na Mini kaoss pad sam i mislio, a jer to bas komplikovano da se izreze gitara? uopste nemam ideju cime to moze da se uradi? a na koju foru radi kaoss pad? jer to povezano sa kompom?

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 06 Oct 2010, 20:52

uzmi finu gitaru i neki manji procesor, ima vremena za kaoss :ziveli:

Dida

Post by Dida » 06 Oct 2010, 21:23

A koji procesor preporucujes?? i kako cene teku u tom delu? i koje pojacalo je dobro?

Stanko

Post by Stanko » 07 Oct 2010, 09:24

Dida wrote:A koji procesor preporucujes?? i kako cene teku u tom delu? i koje pojacalo je dobro?
Ovo pitanje je suvise opsirno.
Moja preporuka je za pocetak sviras preko kompa. Imas programe kao Guitar Rig, i Amplitube, koji sadrze simulacije lampaskih pojacala i gomile efekata (dist, delay, chorus... itd). Ako imas iole bolje zvucnike imaces super zvuk, i posle nekog vremena kad skupis pare uzimaj neko pojacalo :)
Ako ti je bas mojo da uzimas pojacalo, za pocetak ce ti micro cube rolandov raditi posao, a on na sebi vec ima i neke efekte ;) :ziveli:

Vaske023

Post by Vaske023 » 07 Oct 2010, 17:11

Stanko wrote:
Dida wrote:A koji procesor preporucujes?? i kako cene teku u tom delu? i koje pojacalo je dobro?
Ovo pitanje je suvise opsirno.
Moja preporuka je za pocetak sviras preko kompa. Imas programe kao Guitar Rig, i Amplitube, koji sadrze simulacije lampaskih pojacala i gomile efekata (dist, delay, chorus... itd). Ako imas iole bolje zvucnike imaces super zvuk, i posle nekog vremena kad skupis pare uzimaj neko pojacalo :)
Ako ti je bas mojo da uzimas pojacalo, za pocetak ce ti micro cube rolandov raditi posao, a on na sebi vec ima i neke efekte ;) :ziveli:
:1: :)

Post Reply