Imate li problema sa svojim talentom?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Udesno Budala
Imate li problema sa svojim talentom?
Je li vam se desilo da skidate neku stvar i onda jednostavno zaključili da ste je odsvirali bolje, inspirativnije, poletnije, bolje od originala?
Meni se to desilo stotinu puta.
Posle toga ja jednostavno, prestajem da slusam originalne izvodjače koji su slučajno napisali ili odsviorali neku stvar koja ima potencijala, a kojoj sam ja, eto, dao konačni kvalitet i dimenziju.
Nakon toga mi je ceo dan siv jer nemam idola, a s druge strane, osećam se ispunjeno i humano jer oni ne znaju za mene što bi im upropastilo njihove snove i osećaj da su dobri u tome što rade. Neka ih.
Ne verujem čisto da ovde, na forumu, ima takvih, ali da se pohvalim.
Ne tražite molim vas, od mene da postavljam zvučne zapise jer to ne bi bilo fer prema Satrianiju, Gregu Howu, Robbenu Fordu, Mikši Bratošu.
Ne želim nikome da stvaram komplekse niti da kvarim dan, a još manje da uzimam hleb.
Da li vi imate slična iskustva?
Meni se to desilo stotinu puta.
Posle toga ja jednostavno, prestajem da slusam originalne izvodjače koji su slučajno napisali ili odsviorali neku stvar koja ima potencijala, a kojoj sam ja, eto, dao konačni kvalitet i dimenziju.
Nakon toga mi je ceo dan siv jer nemam idola, a s druge strane, osećam se ispunjeno i humano jer oni ne znaju za mene što bi im upropastilo njihove snove i osećaj da su dobri u tome što rade. Neka ih.
Ne verujem čisto da ovde, na forumu, ima takvih, ali da se pohvalim.
Ne tražite molim vas, od mene da postavljam zvučne zapise jer to ne bi bilo fer prema Satrianiju, Gregu Howu, Robbenu Fordu, Mikši Bratošu.
Ne želim nikome da stvaram komplekse niti da kvarim dan, a još manje da uzimam hleb.
Da li vi imate slična iskustva?
- Udesno Budala
Re: Imate li problema sa svojim talentom?
Vidim da ste se svi povukli u rupu ko miševi i nema ko šta da mi odgovori.
Očekivano.
Očekivano.
jel ovo treba da bude zanimljivo il' šta?
Jbg, iz postovanja prema Pastoriusu ne zelim da postujem stvari kao ti...
R.I.P Jaco.

R.I.P Jaco.
- Haralampije
Naravno da mi se desilo.Samo s drugom garniturom tamburasa.
Al znam da im je ego golem,ce pocrkaju od zavisti(il da crknu opet,ovi sto su vec poodavno),pa necu da ih pominjem,a i ovi sto pisakaju firnajz na nji' i seku vene bi verovatno poskakali u obranu.

Sad vec redje skidam tudje...pa se ne desava toliko.
Nego sho te iznervirao Dersu?

Al znam da im je ego golem,ce pocrkaju od zavisti(il da crknu opet,ovi sto su vec poodavno),pa necu da ih pominjem,a i ovi sto pisakaju firnajz na nji' i seku vene bi verovatno poskakali u obranu.

Sad vec redje skidam tudje...pa se ne desava toliko.
Nego sho te iznervirao Dersu?
Ahahahaha, kide, ovaj novi forumski projekat ipak nece zaziveti, imam utisak. 

- Udesno Budala
sinisake wrote:Ahahahaha, kide, ovaj novi forumski projekat ipak nece zaziveti, imam utisak.
A sada offtopic. Sinisake, jel to na tvom avataru glumac RatkoTankosic?
- Haralampije
Izgleda da je postalo in te fore fejk nalozi,neko ti ide na kur..,pa se kao svetis.
Neki bas nemaju zivot i zenku.

Neki bas nemaju zivot i zenku.
-
ja jako volim da slusham obrade, znaci ne covere nego obrade. i to svega i svacega. takodje mislim da obrade ne moraju da budu nesto pogrdno za originalnog izvodjaca, tako da sto se mene tice, okachi negde nesto nemoj da se stidish 

Ne, kide, kao sto znas nije Ratko Tankosic, popularni Sarma, nego je u pitanju Milenko Pavic Dika, zvezda meni najomiljenije domace serije ''Vruce plate". 

ocu i ja i mene neko da klonira
sto je dersu bolji

sto je dersu bolji

A do jaja je fora

- Udesno Budala
vasko wrote:ocu i ja i mene neko da klonira![]()
sto je dersu bolji
Ajde, idem da otvorim novi nalog i da se nazovem "savko petokrako".
Dersu je kultni lik ovog foruma, kao i glavni ucesnik u kideovom psiholoskom profilu jer ga je samo Dersu do sada zajeb'o, i zivot...
Kide, mi te volimo!