Meni cak Vintage vise lici na Gibsona, ima lepsu glavu, nikad nisam razumeo sto stave one ruzne glave na Epije, upropaste izgled timeMUzzY wrote:Zato sto je najblizi imenu Gibson ili ... ?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Meni cak Vintage vise lici na Gibsona, ima lepsu glavu, nikad nisam razumeo sto stave one ruzne glave na Epije, upropaste izgled timeMUzzY wrote:Zato sto je najblizi imenu Gibson ili ... ?
MUzzY wrote:Zato sto je najblizi imenu Gibson ili ... ?
U pravu si, ja sam se zeznuo, ne znam odakle mi Dunlop pade na pametVaske023 wrote:Zar magneti i hardware na Vintage v100 nisu wilkinson?
naravno da ne, sviraj i uzivajjolly_roger wrote:ja trenutno imam istu dilemu pa me zanima skoju si kupio na kraju i dal si zadovoljan?
i jos jedna stvar, da li mi je kao pocetniku (sto se tice elektricne gitare) stvarno potrebno menjanje magneta na ovim gitarama ?
mislim_stvarno wrote:naravno da ne, sviraj i uzivajjolly_roger wrote:ja trenutno imam istu dilemu pa me zanima skoju si kupio na kraju i dal si zadovoljan?
i jos jedna stvar, da li mi je kao pocetniku (sto se tice elektricne gitare) stvarno potrebno menjanje magneta na ovim gitarama ?
Ma to sam ja poceo, lajavi krelac... to je glavolomka za zaludjenike, kakav ces verovatno i sam postatijolly_roger wrote:fala vam puno ljudi, vec sam poceo da odustajem od kupovine slusajuci o promenama magneta, raznim setup-ovima i slicnim stvarima :s
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest