Da ne znas mozda kakav je to papir i gde ga je kupio?Margos wrote:Pa je odstampao kao "ogledalo" i preneo crtez peglom na kuciste
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Evo malko bolji test bassmana sa vishe cackanja oko podesavanja, jer prosli put je brujalo u PM, pa se nije ni culo shta i kako...i eto taman ta jeftina djitra koju sam pominjao da se cuje kako treba.
[youtube]Er8Irp-AoSg&feature=player_embedded[/youtube]

E, baš juče sam dobio njegov broj. Hvala na preporuci.Baba Slim wrote:HillyBilly na forumu (Peca - P&K Audio) servisira i pravi pojačala.
viewtopic.php?f=43&t=9484&hilit=p%26amp;k+audio+peca
Ja mislim da je obican.Pominjao je nesto kako stampac kad stampa topi boju pa je prenese na papir,a isto tako mozes i sa papira da preneses tu stampu na gvozdje ako ga ugrejes dobro.Funkomat wrote:Da ne znas mozda kakav je to papir i gde ga je kupio?Margos wrote:Pa je odstampao kao "ogledalo" i preneo crtez peglom na kuciste
@Funkomat
Idi u NS Grafoprom u Bul.Cara Lazara, svi papiri za bilo kakvu vrstu stampe na ovom svetu su tamo.
Idi u NS Grafoprom u Bul.Cara Lazara, svi papiri za bilo kakvu vrstu stampe na ovom svetu su tamo.
nemanjavelimirovic wrote:Evo malko bolji test bassmana sa vishe cackanja oko podesavanja, jer prosli put je brujalo u PM, pa se nije ni culo shta i kako...i eto taman ta jeftina djitra koju sam pominjao da se cuje kako treba.![]()
![]()

groove wrote:@Funkomat

- mislim_stvarno
Guglajte toner transfer.Margos wrote:Ja mislim da je obican.Pominjao je nesto kako stampac kad stampa topi boju pa je prenese na papir,a isto tako mozes i sa papira da preneses tu stampu na gvozdje ako ga ugrejes dobro.Funkomat wrote:Da ne znas mozda kakav je to papir i gde ga je kupio?Margos wrote:Pa je odstampao kao "ogledalo" i preneo crtez peglom na kuciste
U sustini, laserski stampac (nemoguce je inkjet) i masniji papir (a radi i sa obicnim). Taj metod se dosta koristi i za pravljenje pcba.
Transfer folija je nesto drugo.
Jel si siguran u to sto kazes?mislim_stvarno wrote: Guglajte toner transfer.
U sustini, laserski stampac (nemoguce je inkjet) i masniji papir (a radi i sa obicnim). Taj metod se dosta koristi i za pravljenje pcba.
Transfer folija je nesto drugo.

http://www.opstanak.hr/products.php?p=1 ... 459&z=2010
- mislim_stvarno
Ja jesam siguran
Ovo sto si okacio je posebna vrsta papira sto sam ja i napomenuo.
Toner transfer metod, prebacuje toner laserskog stampaca sa obicnog papira na metalnu podlogu tako sto ga istopi, pa on ostane zalepljen na metalu (bakar za pcb, akuminijum za kucista itd).
Transfer folija, osim sto je skuplja i laksi metod za rad, ima na svojoj povrsini sloj koji se prenosi.
Ja nisam mislio na to da transfer folija ne radi sa inkjetovima, nego da toner transfer metod moguce odraditi samo laserskim stampacem tj njegovim tonerom, a ne mastilom.

Toner transfer metod, prebacuje toner laserskog stampaca sa obicnog papira na metalnu podlogu tako sto ga istopi, pa on ostane zalepljen na metalu (bakar za pcb, akuminijum za kucista itd).
Transfer folija, osim sto je skuplja i laksi metod za rad, ima na svojoj povrsini sloj koji se prenosi.
Ja nisam mislio na to da transfer folija ne radi sa inkjetovima, nego da toner transfer metod moguce odraditi samo laserskim stampacem tj njegovim tonerom, a ne mastilom.
E da u pravu je mislim_stvarno.Secam se da je na istu foru prenosio stampu na pcb
Bio sam tamo pre jedno pola godine, trazio transfer papir, objasnio im kako radi i cemu sluzi i nisu imali pojma o cemu pricam.migor8 wrote:groove wrote:@Funkomat
Idi u NS Grafoprom u Bul.Cara Lazara, svi papiri za bilo kakvu vrstu stampe na ovom svetu su tamo.Trazi samo transfer papir

Ok,ajd onda ovako..idi u Grafomarketing u ulici Laze Nancica(odmah na pocetku sa Cara Dusana),mislim da su jos uvek tamo...ponesi na usb fotku onog sta zelis da napravis,i momci ce ti odraditi pripremu i stampu na termostabilnoj foliji u dimenzijama 1/1 i ti samo onda zalepi na pedalu...ako ti i tad ne bude resenja,javi mi se na PP pa cu ti ja to odraditi..ajj pozz
Od petka, zaslugom moje lepse polovine